Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

She Makes It Harder: a második dal a múltból szemezgető Enuff Z’nuffról

1003enuffClowns Lounge címmel jelenik meg december 2-án, a Frontiers gondozásában az Enuff Z'nuff új albuma, amely ősi demók és ritkaságok újrafelvételéből áll. A zenekar most közzétette a második számot a kiadványról.

Speciális lemezzel jelentkezik a Frontiersnél az Enuff Z'nuff, akiket annak idején előszeretettel emlegettek mind a Beatles hajmetalos változataként, mind a Cheap Trick utódjaként. A Clowns Lounge ráadásul tényleg méltán tarthat számot mindenki érdeklődésére, aki annak idején szerette a zenekart, ugyanis az albumon a hőskorszakból származó kiadatlan demószámokat, ritkaságokat lehet majd hallani, természetesen megfelelően átdolgozott, újravett formában. „A dalokat Donnie Vie-jal írtam 1988 és 1989 körül, majd a wisconsini Lake Genevában rögzítettük őket kétinches analóg szalagra, nagyjából a bemutatkozó albumunk időszakában", mondja Chip, aki az említett Donnie 2013-as távozása óta az énekesi szerepet is átvette a csapatban a basszusgitározás mellé. „De aztán sosem fejeztük be őket, viszont roppant termékenyek voltunk, és a lehetséges legtöbb ötletet akartuk rögzíteni. Így azzal együtt, hogy annak idején milyen forrásokra támaszkodhattunk, elég komoly daltúltengésünk volt annak idején, amelyek közül aztán ez az eresztés ilyen vagy olyan okból sosem jelent meg."

Az albumra az alábbi számok kerülnek fel:

enuffznuff_c01. Dog On A Bone
02. Runaway
03. Back In Time
04. She Makes It Harder
05. Rockabye Dreamland
06. The Devil Of Shakespeare (feat. Jani Lane and James Young)
07. Radio
08. Good Luv
09. Round And Round
10. Nothing
11. Backstreet Kids
12. One More Hit

Az említett Donnie Vie maga is támogatja a mostani kiadványt, annak ellenére, hogy megroggyant egészségi állapota és egyéb elfoglaltságai miatt már nem tud és nem is akar aktívan részt vállalni a zenekar tevékenységéből. Chip további aktuális társai Tony Fennell és Tory Stoffregen gitárosok, illetve Erik Donner dobos. A már ismert Rockabye Dreamland mellett most a She Makes It Harder című dal is meghallgatható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Dan Roxx 2016-10-25 20:45
Eleg jo ez a ket dal :D
Jani Lane???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.