Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Shadows Fall: elérkezett az utolsó turnék ideje

A héten hosszabb szünet után Európába érkezik a massachusettsi Shadows Fall, és aki látni akarja őket, ne habozzon: a zenekar jövőre még lefut egy észak-amerikai kört, ám azt követően felhagynak az aktív koncertezéssel, és lemezt sem akarnak már készíteni.

„Üzletileg soha nem volt nehezebb rendesen turnézni, mint manapság”, áll a csapat nyilatkozatában. „Ha pedig biztosítanod kell a családod jövőbeli kényelmét, nehéz döntéseket kell hoznod. A másik fő tényező, hogy Jon Donais jelenleg az Anthraxben is gitározik, ami bonyolulttá teszi számunkra a teljes felállásban történő, alapos turnézást. Az Anthraxnél élő kötelezettségei miatt Jon ezen az európai turnén sem tud majd csatlakozni hozzánk, a helyén Felipe Roa segíti majd ki bennünket, amiért hálásak vagyunk neki. A turnéra az eredeti basszusgitárosunk, Paul Romanko is visszatér, aki az elmúlt két évben nem koncertezett velünk, mert a fiát nevelte. Nehéz döntés volt ez az egész számunkra, de úgy érezzük, jelen pillanatban ez a helyes lépés. Nem utáljuk egymást, nincs bennünk keserűség, sőt, ma is remekül érezzük magunkat egymás társaságában, de lelassult ez az egész történet, és most elérkezett az idő ahhoz, hogy megkezdjük a következő fejezetet az életünkben, akármit is rejtsen az.”

A Shadows Fall ugyan leszögezi, hogy ha kapnak fesztiválmeghívásokat, akár a jövőben is színpadra állnak majd, de a közlemény hangvétele alapján arra lehet következtetni, hogy a sztorinak alapvetően tényleg vége van. Az utolsó európai turné augusztus 29-én indul Frankfurtban, a legtöbb dátumon az Unearth társaságában lépnek fel. A párost szeptember 11-én Grazban és szeptember 13-án Linzben is meg lehet nézni, aki pedig csak a Shadows Fallra kíváncsi – bár ez ennyire tökéletes párosításnál furcsa lenne –, annak szeptember 10-én Prágáig kell utaznia. A banda legutóbbi lemeze 2012-ben jött ki Fire From The Sky címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 bélféregtámadás 2014-08-27 09:34
"megkezdjük a következő fejezetet az életünkben, akármit is rejtsen az.”
Kezdhettek gályázni ti is napi 8 órába 30 évig :(
Idézet
 
 
#2 bush 2014-08-26 23:55
A Graz-i koncert elmarad. Pozsonyban lesz helyette!
http://felvidekirockmagazin.blog.hu/2014/08/24/hell_on_earth_graz_helyett_pozsonyban
Idézet
 
 
+1 #1 zombee 2014-08-26 08:44
Kár értük.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.