Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sexy T a visszatérésről: „Most már talán a halálomig ezt csinálom majd”

0606sexyThe Serpent Only Lies címmel, október 28-án jelenik meg a Crowbar új albuma, amelyet novemberben Budapesten is bemutat a zenekar az Overkill társaságában. A csapatban ismét az eredeti basszer, a közönségkedvenc Sexy T játszik, aki most már szíve szerint soha többé nem is hagyná ott Kirk Windsteint.

Az új Crowbar-album már helyből komoly fórral indul minden fannál, hiszen a zenekarba ismét visszatért Todd Strange basszusgitáros, azaz Sexy T, aki a korai időkben a banda másik fix oszlopának számított Kirk Windstein mellett. A dolog némiképp váratlannak számított, de a Clrvyntnek adott interjúja alapján Todd valójában nem gondolkodott sokat, amikor Kirk januárban megkérdezte, nem akarna-e visszatérni. „Egy kikötésem volt: hogy dolgoznunk kell. Megmondtam neki, hogy amennyiben tudom fizetni a számláimat, visszajövök”, mondta a portálnak a basszer, aki az elmúlt időszakban nehézgépjármű-szerelőként dolgozott egy New Orleans-i cégnél. Viszont mára besokallt a dologtól. „Már nem ugyanaz volt a dolog, mint előtte. Jól kerestem, volt egészségbiztosításom, nyugdíjjárulékom, meg az összes hasonló szarság, de nem voltam boldog. Nem tudom, volt-e már olyan melód, amikor felkeltél, és összeszorult gyomorral mentél be – na, ez a világ legnyomorultabb érzése. Nem minden a pénz. Így aztán végül most azt a melót adtam fel a zenekarért, amelynek a kedvéért annak idején feladtam a zenekart tizenhat és fél évvel ezelőtt.”

Todd az elmúlt másfél évben már jammelgetett itt-ott helyi haverokkal, de komolyan nem zenélt a köztes időszakban, és a The Serpent Only Lies basszustémáit is Kirk játszotta fel (ez egyébként régen sem ment nagyon másképp a zenekarban, sőt, a Down NOLA-jára is Windstein tolta fel a basszust a stúdióban). A dalokat azonban nagyon szereti. „Mindenki hall majd a dalokban olyan hardcore-elemeket, amiket később kiszorítottak a metalosabb hatások a zenéből, de az igazi doomos dolgok is ott rejlenek bennük. Kirk is megmondhatja, hogy megint azokat a zenekarokat hallgatta sokat, amelyek annak idején is hatottak a Crowbarra: a Trouble-t, a St. Vitust, a Carnivore-t, és ez hallatszik is. Bizonyos riffek pedig ott vannak a valaha írt legsúlyosabbak között, és ezt most nem csak úgy mondom.”

A basszusgitáros szándékai szerint most már véglegesen is maradna a Crowbarban. „Kirkkel pont a minap beszéltünk róla, hogy együtt 101 évesek vagyunk. Vagyis hamarosan térdvédőket kell majd viselnünk, és kenegethetjük magunkat reumakrémekkel. De ettől függetlenül most már talán a halálomig ezt csinálom majd. Ha egy rossz munkahelyen vagy, elkezdesz gondolkodni rajta, hogy csak rövid időt töltesz ezen a világon. A zenekar pedig most is nagyon szilárd, mint azelőtt. Remélem, én vagyok az eddig hiányzó elem, és így ismét továbbléphetünk. Ott voltam a kezdeteknél, és nem sok ember kap második esélyt is arra, hogy azzal foglalkozzon, amit szeret.”

crowbar_cA lemezre az alábbi számok kerülnek fel:

01. Falling While Rising
02. Plasmic And Pure
03. I Am The Storm
04. Surviving The Abyss
05. The Serpent Only Lies
06. The Enemy Beside You
07. Embrace The Light
08. On Holy Ground
09. Song Of The Dunes
10. As I Heal

Két dal alább már meg is hallgatható az albumról. A Crowbar november 17-én ismét Budapesten lép fel az Overkill, a Desecrator és a Shredhead társaságában. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
-4 #4 Tóth Szalai Márton Pablo 2016-10-13 02:24
én úgy vagyok vele, hogy nem vagyok olyan idős, hogy misztifikáljam ezt a csávót és feltétel nélkül szekszitízzem, ebből az egészből az jön le, hogy jobban fizet a crowbarban zenélés, mint az autóbütykölés. nagyon szeretem a crowbart, de a faszi még ha nem is ellenszenves, de soha nem fogom ajnározni, csak azért, mert ő a szexi tí. főleg, hogy egy saját témája/gondolata nincs.
Idézet
 
 
+10 #3 Varjúbár 2016-10-12 17:47
Lefogyott. :-((((
Idézet
 
 
+1 #2 Náci Bácsi 2016-10-12 17:32
Sexy T-t dugnám csatakosra!!!!!
Idézet
 
 
+6 #1 Tulus 2016-10-12 15:55
Sexy T jó arc, örülök, hogy újra a helyén van :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.