Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Second Coming: darázscsíkos keresztény metal súlyosabb formában

Március 22-én, a Frontiers gondozásában jelenik meg a Stryper Second Coming című speciális kiadványa, rajta a ’80-as évek legsikeresebb keresztény hard rockereinek klasszikus dalainak utánjátszott változataival, illetve két új szerzeménnyel.

A Second Comingra a Stryper a hard rock klasszikusnak számító első három lemezről válogatta össze az újrajátszott dalokat: a kollekcióra két szerzemény kerül fel az 1984-es The Yellow And Black Attackről, és hat-hat téma képviseli majd az 1985-ös Soldiers Under Commandet, illetve a banda legsikeresebb albumát, az 1986-os To Hell With The Devilt. Ezek mellett két új szerzemény is hallható lesz a kiadványon Bleeding From Inside Out, illetve Blackened címmel. „Az újravett dalok fantasztikusan szólnak, sok szempontból jobbak, mint az eredetiek", mondja a kiadványról Michael Sweet énekes. „Ha egy szóval kellene jellemeznem a lemezt, azt mondanám: súlyosabb."

A dallista az alábbi:

01. Soldiers Under Command
02. Makes Me Wanna Sing
03. Reach Out
04. Loving You
05. Loud 'N' Clear
06. The Rock That Makes Me Roll
07. Calling On You
08. First Love
09. Surrender
10. To Hell With The Devil
11. Free
12. Sing Along Song
13. More Than A Man
14. The Way
15. Bleeding From Inside Out
16. Blackened

Eközben a háttérben már formálódik a csapat új lemeze is, bár minden idők legsikeresebb keresztény hard rockerei először még egy, a régi slágerek újravett verzióit rejtő speciális gyűjteményen dolgoznak. Sweet szerint a friss dalok valamikor 2013 nyarára várhatóak. „Úgy vágunk bele ebbe a lemezbe, hogy a To Hell With The Devil második részét akarjuk elkészíteni. Ezzel most nem azt mondom, hogy úgy fog szólni, mint az, de azt szeretnénk, ha ugyanolyan jó lenne, mint az, márpedig a To Hell With The Devil volt a legerősebb anyagunk. Azt szeretnénk, ha az emberek úgy raknák be, hogy utána azt mondják: hé, ez olyan jó vagy jobb, mint a To Hell With The Devil! Igazi erőmű lesz ez az anyag – mindent megteszünk annak érdekében, hogy az legyen!"

A frontember emellett még idén szólóalbummal is jelentkezik, illetve ő énekel majd a klasszikus Dokken hangszereseiből álló T&N turnéján is.

 

Hozzászólások 

 
#1 DRAZSEN 2013-08-28 23:51
Keresztény vagy sem.Ez az album bivaly erős.Zseniális.Csodálatosan szólnak a régi dalok,és a két új nóta csúcskategória.Hibátlan anyag
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.