Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sebastian Bach: a csajos borítóra még várnunk kell

Kicking & Screaming címmel szeptember 27-én jelenik meg a Frontiers gondozásában Sebastian Bach második teljes szólóalbuma, amit az egykori Skid Row frontember Bob Marlette producerrel készített, a stúdióban pedig Nick Sterling gitáros/basszusgitáros és Bobby Jarzombek dobos segítségével, trióban rögzített.

„Nem is lehetnék boldogabb ezzel a lemezzel”, mondja Bach a Kicking & Screamingről. „A dalok, az előadásmód és a hangzás minősége egyaránt felülmúlják mindazt, amit valaha is el tudtam volna képzelni. Ez az eddigi legjobb albumom, és alig várom, hogy mindannyian bömböltethessétek!”

A lemez borítóját Richard Villa készíti, és nagy valószínűséggel Sebastian új barátnője, a 26 éves Minnie Gupta modell szerepel majd rajta valamilyen formában, akinek kedvéért az énekes néhány hónappal ezelőtt elvált feleségétől, Maria Bachtól, akivel a ’80-as évek második fele óta voltak együtt.

A lemez irányvonala a hírek szerint a Skid Row klasszikus Slave To The Grindja és Sebastian előző anyaga, az Angel Down csapását követi majd, Bach maga izgalmasnak, keménynek, riffelősnek és vadnak ígéri a dalokat.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.