Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scorsese és Jagger zeneiparos sorozatához adott betétdalt Chris Cornell

0813ccMeghallgatható egy új dal Chris Cornelltől, amely a nagysikerű Vinyl tévésorozat soundtrackjére került fel. Egy feldolgozásról van egyébként szó, méghozzá Lorraine Ellison 1966-os Stay With Me Babyjének átértelmezéséről.

Chris Cornelltől nem áll távol a soul-vonal, így nem meglepő, hogy a Soundgarden frontembere Lorraine Ellison ötven évvel ezelőtti slágerét dolgozta fel az HBO nagysikerű, a zeneipar hőskoráról szóló sorozatához, a Vinylhez. Cornell ugyanakkor nem az eredeti változatot vette alapul, hanem Terry Reid feldolgozását – vele ugyebár Joe Perry is épp a héten mutatott be egy friss dalt. Chris jelenleg egyébként a tavalyi, kiválóan sikerült Higher Truth lemezét promotálja, de idén elvileg új Soundgarden-album is várható tőle.

Ami a sorozatot illeti, annak producerei Martin Scorsese és Mick Jagger, középpontjában pedig az egyik lemezcégnél fejes Richie Finestra (Bobby Cannavale) karaktere áll. A Vinyl: Music From The HBO Original Series – The Essentials: Best of Season 1 című zeneválogatás hivatalosan tegnap jelent meg az Atlantic gondozásában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 TelekiPál 2016-04-17 22:50
Cornell bekaphatja.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.