Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Schaffer: „Fogok még közösen zenélni Matt Barlow-val”

A hamarosan ismét Magyarországon koncertező Iced Earth főnöke, Jon Schaffer gitáros mindenképpen szeretne még dolgozni a jövőben Matthew Barlow-val, a zenekar legsikeresebb lemezeinek énekesével, aki idén tavasszal hagyta ott másodszor a floridai power metal fogatot.

„Egyszerre volt szomorú és szórakoztató az a fellépés, és persze mindenképpen igen érzelemgazdag”, mondta Schaffer az Eternal Terrornak a Barlow-féle korszak végérvényes befejezését jelentő idei wackeni koncertről. „Párszor összeszorult közben a torkom, és tudom, hogy Matt is így volt ezzel, de ez nem is csoda, hiszen mégis egy korszak végéről beszélünk… Nagyszerű nap volt, roppant pozitív, és hatalmasat buliztunk utána. Nagyon valószínű, hogy fogok még közösen zenélni Matt-tel, és beszéltünk is erről. Jövőbeli projektekről van szó. És persze lehet majd hallani Mattet máshol is, de az Iced Earth-ben nem tudott maradni, mert turnézó csapatként kell tovább működnünk. Nála pedig erősen behatárolt, mennyi időt és energiát tud zenélésre fordítani.”

Egyelőre nem tiszta, pontosan milyen közös jövőbeli projektekről beszélt Schaffer, de az biztos, hogy az Iced Earth november 24-én Stu Block énekessel érkezik a Club 202-be, hogy bemutassa a kiválóan sikerült aktuális Dystopia album dalait. A koncertre a jegyek 6900 forintba kerülnek, további részletek a Concerto honlapján. Stu Blockkal készült interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.