Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scars Of The Hatred: bemutatták az első dalt az új Krisiunról

Augusztus 7-én jelenik meg a Century Media gondozásában a brazil Krisiun új albuma Forged In Fury címmel. A lemezről most bemutatták az első dalt Scars Of The Hatred címmel.

0622krisiun

0622krisiunc A Forged In Fury producere Erik Rutan volt, borítóját pedig Joe Petagno, a Motörhead, a Marduk és a Vader kollaboránsa készítette. „Három évnyi folyamatos turnézást követően tértünk vissza a stúdióba”, áll a brazil death metalosok nyilatkozatában. „A munka remekül haladt, és noha minden korábbi lemezünkkel elégedettek voltunk, most úgy éreztük, itt az ideje a váltásnak. Ezért választottuk producernek Erik Rutant és a floridai Mana stúdiót. A lemezt talán természetesebb hangzásúként jellemezhetnénk: levegősebb megszólalású és több benne a mély, amitől még durvábban és lényegretörőbben szólal meg. Komoly elkötelezettséggel, kemény munkával dolgoztunk rajta, semmiféle divatos tendenciát nem követtünk vele. Ez egy velejéig igaz, engesztelhetetlen metalalbum hatalmas, természetes hangzással, a dalszerzésbe pedig minden tapasztalatunkat és érzésünket beletettük, ami az évek turnézása és lemezfelvételei során felgyülemlett bennünk. Változatosabb, dinamikusabb, de továbbra is száz százalékos Krisiun. Erik nagyon komoly mértékben vett részt a munkában, különösen a hangszeres teljesítmények terén. Képes volt kihozni mindhármunkból a legjobbat, és mivel nagyon régóta barátok vagyunk, nagyszerű élményt is jelentett a vele közös munka.”

Rutan annak idején a Krisiun legsikeresebb lemezén, a 2000-es Conquerors Of Armageddonon már dolgozott együtt a bandával. Alex Camargóék legutóbbi albuma 2011-ben jött ki The Great Execution címmel. Az európai fesztiválszezont követően a csapat ősszel az Origin társaságában kezdi meg az önálló turnézást, egyelőre az Egyesült Államokban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Kötelezőnév 2015-07-10 11:25
Elég "furcsára" keverték az énekest...
Az zenében van egy kis kísérletezős érzés, de jónak ígérkezik.
Idézet
 
 
#1 TelekiPál 2015-07-10 09:40
Mi történt ennek a faszinak a hangjával?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.