Shock!

március 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Sarzo lett Spitz és Castronovo zenekarának basszusgitárosa

0517sarzoKözös zenekart alapított Dan Spitz és Deen Castronovo. Az énekes személyét továbbra sem árulták el, a basszusgitáros viszont már biztosan Rudy Sarzo lesz.

Együtt játszik Dan Spitz, az Anthrax legklasszikusabb felállásának szólógitárosa, illetve Deen Castronovo, aki olyan zenekarokban dobolt korábban, mint a Journey, a Bad English vagy Ozzy Osbourne csapata. A zene igen erőteljesnek ígérkezik, de a formáció nevét még nem véglegesítették, és ugyan elvileg már megvan a frontember is, egyelőre nem jelentették be, ki áll majd a mikrofonnál. A basszeri posztot viszont máris elfoglalta Rudy Sarzo, a ’80-as évek egyik nagy veteránja, aki olyan bandákat járt meg, mint Ozzy Osbourne csapata, a Quiet Riot vagy a Whitesnake.

Spitz utoljára Red Lamb nevű zenekarával adott ki albumot. A két főszereplőben egyébként vallási meggyőződésük mellett magánéleti vonalon is akad közös pont: Spitz 2015-ben került a hatóságok látókörébe felesége bántalmazása miatt, Castronovót pedig eleve azért rúgta ki a Journey, mert nekitámadt akkori barátnőjének – és már nem ez volt az első ilyen esete.

 

Hozzászólások 

 
0 #1 bogar 2017-05-17 10:00
Sarzo még kivel nem játszott együtt? :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.