Shock!

június 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Samael: a világ fénye

Lux Mundi lesz az új Samael lemez címe. A svájci black/extrém metalosok tizedik stúdióanyaga a Nuclear Blast gondozásában kerül majd piacra valamikor 2011 tavaszán. A Samael idén nyáron rögzítette az albumot Waldemar Sorychta és Russ Russell segítségével.

Az új Samael mű valószínűleg tíz-tizenkét friss szerzeményt tartalmaz majd, melyek közül az első single Antigod már november óta ismert. „Ez a dal jól megmutatja az album irányvonalát, azt, hogy nagyjából mire lehet számítani tőlünk", vélekedik a banda. A legutóbbi európai turnén már játszott Soul Invictus szintén felkerül a lemezre, vagyis aki ott volt a banda december 6-ai Finntroll-lal közös buliján a Club 202-ben (ex-Wigwam), az hallhatta is.

A csapat nem kevesebb, mint három évig dolgozott a Lux Mundi dalain, és végül idén nyáron kezdődött meg a munka a felvételeken: először Németországban dolgoztak az anyagon az egykori Grip Inc. gitáros Waldemar Sorychtával, majd két svájci stúdióban fejezték be a munkát, ami végül Angliában zárult a keveréssel. Ebben Russ Russell (Napalm Death, Dimmu Borgir, Lock Up satöbbi) volt a zenekar segítségére.

A Samael utolsó lemeze a 2009-es Above volt, a Xy – Vorph – Masmiseim – Makro felállás változatlan.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.