Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Saját gigafesztiválokat rendez a Slipknot

Nemcsak a Metallicának jött meg a kedve a saját rockfesztiválhoz: augusztus 17-én és 18-án a Slipknot is két grandiózus eseménnyel kíván beszállni a ringbe. A Knotfest eddigi névsora elég impozáns, ráadásul a banda a zenei fellépők mellé cirkuszi sátrakat, vidámparki attrakciókat és egyebeket is ígér.

„Ez az egész arról szól, hogy bulizzunk egy jót, és adjunk valamit a rock'n'roll világának megszokott elemeihez", magyarázza a motivációkat Shawn Crahan ütős. „Mire a rajongók hazamentek a Knotfestről, minden érzékszervüket túltöltjük, és most egyaránt beszélek a szagokról, a látványról, a hangról, a testedről, mindenről. Minden részedet ingereljük majd, mert a Slipknot erről szól. Tizenöt év után végre alkalmas az idő, minden klappol, és bármit megengedhetünk magunknak. Imádom az efféle kihívásokat."

A csapat hamarosan a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné főbandájaként kezdi meg a turnézást Amerikában, ennek vége után nem sokkal kerülhet sor a két saját eseményre. Az első Knotfest augusztus 17-én lesz az iowai Pacific Junctionben, másnap pedig a Wisconsin és Minnesota határán fekvő Somerset kapja meg a maga adagját. A zenei produkciót az eddigi lista szerint a Slipknot mellett a Deftones, a Lamb Of God, a Dethklok, Serj Tankian, a The Urge és a Prong szolgáltatják majd, de emellett lesz még vidámpark és cirkusz is, benne komédiásokkal, tűznyelőkkel, kötéltáncosokkal és sok minden egyébbel. A szervezők egy speciális Slipknot múzeumot is ígérnek a fesztiválokra.

A Slipknot július 17-én érkező Antennas To Hell válogatásának pontos paraméterei még mindig nem ismertek, de hamarosan nyilván mindent elárul majd a Roadrunner. A zenekar mindenesetre már a következő albumhoz is demózik.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 KoaX 2012-06-05 08:54
Soha nem lesz itt már dühös lemez.
Imádom a Slipknot-ot, de ahogy anno nyilatkozta Shawn, hogy Iowa feeling lesz, azt nem tudom elhinni....
Amennyit pöcsködnek..... Örülhetünk, ha 2014 elején lesz lemez....
Idézet
 
 
-6 #1 Venomádi 2012-06-04 16:56
Erre mondták a Gálvölgyiben, hogy: "önáltató estemmel járom az országot" :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.