Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sacred Reich: az ex-dobos fia lett az új gitáros

Újabb tagcsere történt az ősszel ismét Magyarországon koncertező, új lemezen dolgozó Sacred Reich soraiban: Jason Rainey gitárost Joey Radziwill váltotta az arizonai thrashereknél.

0226sacredreich

Most, hogy végre ráfordult új lemeze munkálataira a Sacred Reich, néhány hónap leforgása alatt két tagcsere is történt náluk. Az első ezek közül Dave McClain dobos visszatérése volt, aki Tim Radziwill helyére ült be a cucc mögé, miután távozott a Machine Headből. A második változás az alapembernek számító Jason Rainey gitáros kilépése, akinek közelebbről meg nem határozott egészségügyi problémák miatt kell távoznia a bandából. Érdekesség ugyanakkor, hogy utódja a fentebb említett ex-dobos fia, Joey Radziwill lett. „Joey és Tim sokat segítettek nekünk az új dalok demóinak felvételeinél”, mondja a zenekar. „Így amikor új gitárosra volt szükségünk, Joey tűnt a legnyilvánvalóbb választásnak, és rögtön jött is felnyomni a részeit a stúdióban. 22 éves, és a Sacred Reich lemezein nőtt fel – a szülei jól nevelték fel!”

A zenekar visszatérő albumának megjelenése valamikor az év közepén várható, november 15-én pedig – huszonnyolc év után – végre ismét hazai színpadon köszönthetjük majd őket a Purci Dance Party headlinereként, a Night Demon vendégeskedése mellett. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.