Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Russell Allen: „Már az is problémát jelentett, hogy egyáltalán felszálljak a buszra”

0131rusikaMég mindig nem heverte ki teljesen az Adrenaline Mob tavalyi buszbalesetét Russell Allen, aki a Trans-Siberian Orchestrával tért vissza ismét a színpadra. Az énekes egy friss interjúban részletesen is beszélt róla, mennyire nehezen vette rá magát újból a koncertezésre.

Július 14-én délután, Floridában, a 75-ös főúton súlyos közúti baleset részese volt az Adrenaline Mob, amikor egy kamion irányt változtatott, és nekisodródott a zenekar kisbuszának. Utóbbi egy defekt miatt vesztegelt az út szélén, és eredetileg egy több járműből álló konvoj részeként tartott St. Petersburg felé, ahol a csapatnak koncertje lett volna. A balesetben David Zablidowsky basszusgitáros és Janet Rains, a zenekar turnémenedzsere életét vesztette. Russell Allen énekes most Brad Parmerternek nyilatkozott először a történtekről, illetve a baleset utóéletéről.

„Nagyon zaklatott voltam, majdnem el sem jöttem", ismerte el Russell arra a kérdésre, milyen érzés ismét színpadon állni a Trans-Siberian Orchestrával. „Féltem, nagyon nehéz volt. Dave elveszítése mindnyájunkat keményen érintett, és mindenkit megviseltek a nyári események: engem, a családomat, mindenkit. Látni az embereket, akikkel tizenhét éven át együtt volt... Én is nagyon rég ismertem Dave-et, hiszen a tesójával, Paulie-val még hosszú évekkel ezelőtt játszottak a Symphony X előtt... Szóval nagyon ideges voltam, mielőtt visszatértem, mert nem tudtam, képes leszek-e rá. A pszichológusom és az orvosaim azonban azt mondták, jót fog tenni, szükségem van rá, hogy szembenézzek a történtekkel, és turnéra induljak. Mert tudod, kicsit már az is problémát jelentett, hogy egyáltalán felszálljak a buszra, amolyan próbakő volt ez is... Féltem, haver... Az első éjszakákon még aludni sem tudtam rendesen, a piró is feszélyezett. Kis lépésekkel haladtam előre, aztán túljutottam ezen a szakaszon. Mindenki nagyszerűen, kedvesen bánt velem, és szembesültem vele, mennyi szeretet vesz körül, de nehéz volt. Viszont örülök, hogy megcsináltam, és örülök, hogy itt vagyok, és továbbvihetjük Paul O'Neill és természetesen Dave örökségét. Nehéz volt otthagyni a gyerekeimet és a feleségemet, miután majdnem mindent elveszítettem, majdnem meghaltam. Szóval finoman szólva is sok mindenen mentem keresztül az elmúlt hat hónapban..."

Russell elárulta: a baleset miatt mindent más szemszögből szemlél ma már, mint előtte. „Otthon érzem magam a színpadon, jobban, mint valaha. Kilépek a deszkákra, és bármi, ami elhagyja a számat, a szívem legmélyéből érkezik. Nincs semmiféle szűrő, nem is gondolkodom azon, hogy ez most jól fog-e szólni, érted? Egy olyan embert látsz a színpadon, aki megjárta a poklot, és visszatért onnan. Csak állok ott, szeretem az életemet, és megmutatom a szeretetemet a közönségnek is ezekkel a dalokkal."

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 csillus 2018-01-31 12:11
Idézet - Gabor Laborc:
"Nehez volt otthagyni a gyerekeimet es a felesegeimet" - utobbibol gondolom azert csak egy van neki...


Hiba!
Idézet
 
 
+9 #1 Gabor Laborc 2018-01-31 11:21
"Nehez volt otthagyni a gyerekeimet es a felesegeimet" - utobbibol gondolom azert csak egy van neki...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.