Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Roppant elégedett az AC/DC Axl Rose produkciójával

0528axldcAngus Young egyelőre nem tudja, mi lesz az AC/DC sorsa az európai turné, majd a várhatóan ősszel lejátszandó további tíz amerikai koncert után. W. Axl Rose teljesítményével ugyanakkor nemcsak a közönség, hanem a zenekar is rendkívül elégedett.

„Axl nagyon jól teljesít, és nagyon jól is jött, hogy ebben a helyzetben önkéntesen jelentkezett, és azt mondta: hé, ha tudok segíteni, hadd próbálkozzak meg vele...", mondta az NDR-nek Angus Young. „És tényleg nagyon elégedettek vagyunk vele. Rendkívül gyorsan kellett megtanulnia a dalokat, és remek munkát végzett. A lába még gyógyulófélben van, de minden egyes koncerten többet és többet mozog, ami a koncertekhez is egyre többet ad hozzá."

Noha Axl nem csinál titkot belőle, hogy szívesen maradna az AC/DC-vel az idei hátralévő bulikon túlmenően is, Angus szerint egyelőre nem született döntés a banda jövőjéről. „Elszántuk magunkat, hogy befejezzük ezt a turnét, ez a fő célunk, és ebben segít nekünk Axl. Tudom, hogy nagyon pörgeti ez a helyzet, folyamatosan kérdezi is, hogy csinálhat-e még további bulikat velünk, de egyelőre még nem nagyon tudjuk, mi következik, ha befejeztük ezeket a koncerteket. Ezt a turnét biztosan lejátsszuk." Ugyanakkor rajongói fórumok idézték nemrég Chris Slade dobost, aki vele összefutott híveknek azt mondta: Angus bizonyosan nem gondolkodik a nyugdíjon, vagyis vélhetően lesz folytatás később is, vagy Axllel, vagy mással.

A The Pulse Of Radión keringő információk szerint egyébként Angus és felesége, Ellen adott néhány tippet Axlnek a színpadi megjelenést illetően: azt tanácsolták neki, hogy minél kevesebbet hordja a kalapját meg a napszemüvegét, mert így a közönség is jobban látja. Egy forrás Ellent idézve azt mondta: az énekest jóformán kenyérre lehet kenni a turnén, roppant könnyű vele dolgozni, és jó kedélyével ismét oldott, vidám hangulatot hozott a zenekarba. Emellett gyakorlatilag már az első próbára is teljesen felkészülten érkezett, és minden dalt tökéletesen énekelt.

Az Axl/DC múlt heti bécsi koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
-1 #12 DRAZSEN 2016-05-28 06:56
Én fanyalogva néztem bele,hogy mi ez az egész,és konkrétan leesett az állam.Rohadt jók így együtt,mondjuk én ki nem állhatom Johnson "hangját"
Idézet
 
 
+4 #11 wrom 2016-05-27 23:51
Mi az a "Black is Black"?
Idézet
 
 
+1 #10 Szabó Attila 2016-05-27 20:17
Arra nem is gondoltatok, hogy egyszerűen csak fenn van Axl bakancslistáján , hogy egy sorlemezt vegyen fel az AC/DC legénységével?
Nem csak turné, hanem egy második, Back is Black? , : )
Idézet
 
 
+7 #9 Santoro 2016-05-27 19:11
Megértette, hogy itt nem ő a fönők, egyszer is primadonnáskodn a mehetne a picsába, ennek felfogásához azert nem kell túl sok IQ.
Idézet
 
 
+6 #8 Lestat 2016-05-27 18:32
Lehet, hogy Axl-t is elrabolták az UFO-k, mint Patakit, csak Attiskával ellentétben őt egy normális verzióra cserélték:DD
Amúgy én sem tudom mi, vagy éppen ki hozta ki ezt a megtáltosodást kalapos-kendős fejű hősünkből, de maximálisan örülök neki és remélem, hogy tartós lesz!
Idézet
 
 
+2 #7 GL82 2016-05-27 17:39
Azért a GNR-t nehogy már feloszlassák pont most mikor Skashék újra ott vannak és ráadásul milyen jók így együtt...
Ezek a bulik menjenek le aztán vissza a Gunsba jöjjenek át Európába aztán lemezt is csináljanak....
Idézet
 
 
+9 #6 Matney 2016-05-27 12:50
Idézet - Zsolti:
Én nagyon szerettem Axl-t, de az elmúlt 20 évben teljesen leírta magát. Viszont az idei koncertjeivel óriásit nőtt a szememben és ezt tényleg nem gondoltam volna. Nagy respect neki, csak így tovább! Végre újra méltó saját legendájához. :)


Igen, azt hiszem, ilyen fordítást a megítélése tekintetében talán di Caprio produkált még: mindketten kitörtek a skatulyából, rácáfoltak arra, amilyennek elkönyvelte őket a világ. Kíváncsi lennék rá, Axl-ben mi indította el ezt a hatalmas változást, de talán egyszer erről is beszél majd, ha máskor nem, a karrierje végén egy önéletrajzban.
Idézet
 
 
+5 #5 nikfisz 2016-05-27 10:54
Nahát,hogy öregszik ez az Axl gyerek!Régebben elküldte volna Angust meg a nejét a picsába,most meg:"Yes Sir,csinálom".Ki gondóta vóna...
Idézet
 
 
+13 #4 Zsolti 2016-05-27 10:34
Én nagyon szerettem Axl-t, de az elmúlt 20 évben teljesen leírta magát. Viszont az idei koncertjeivel óriásit nőtt a szememben és ezt tényleg nem gondoltam volna. Nagy respect neki, csak így tovább! Végre újra méltó saját legendájához. :)
Idézet
 
 
-1 #3 bjorn 2016-05-27 10:22
Idézet - Kpkg:
"...az énekest jóformán kenyérre lehet kenni a turnén, roppant könnyű vele dolgozni..."

Biztos, hogy ugyanarról az Axl Rose-ról beszélünk? :)


Dolgoztal vele?
Idézet
 
 
+8 #2 Kpkg 2016-05-27 09:34
"...az énekest jóformán kenyérre lehet kenni a turnén, roppant könnyű vele dolgozni..."

Biztos, hogy ugyanarról az Axl Rose-ról beszélünk? :)
Idézet
 
 
+6 #1 P 2016-05-27 09:06
Hát ha hivatalosan is az AC/DC tagja lenne, az nekem nagyon fura lenne. Ő szerintem a GNR hangja. Kisegítésre OK, ahogy hallom/látom, több, mint OK, de ennél tőbb az már sok. Legalábbis nekem. Lehet, hogy én vagyok a túl vaskalapos.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.