Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rolling Stones: már a következő világturnéról egyeztetnek

Mick Jagger elismerte: a Rolling Stones már egy 2013-as világ körüli turné kapcsán egyeztet. Amennyiben a körút megvalósul, a zenekar alighanem utolsó ízben fut neki az útnak, így a bevételek jó eséllyel még a legutóbbi, The Bigger Bang turné elképesztő eredményeit is meghaladhatják.

A Stones az utóbbi hónapokban pár speciális alkalommal lépett színpadra, amely koncertek a csapat ötvenéves születésnapját voltak hivatottak megünnepelni. Jagger az utolsó bulin, New Jerseyben már úgy búcsúzott el a nézőktől, hogy „See you again soon!”, vagyis meglepetésnek semmiképp sem tekinthető, hogy most megerősítette: szó van egy teljes világturnéról. „Bejött néhány ajánlat”, ismerte el a zenekar üzleti ügyeit kézben tartó frontember a Rolling Stone-nak. „Meglátom, mi van az asztalon, aztán megvitatjuk a többiekkel, és ha kitaláltuk, mi legyen, bejelentjük.”

Bizonyos értesülések és sejtetések szerint a Stones ott lesz az áprilisi amerikai Coachella Fesztiválon, de hivatalosan ezidáig nem erősítették meg a fellépés tényét. Ha akarnak még nagy turnét csinálni, azzal mindenesetre nem várhatnak olyan nagyon sokat, hiszen Mick Jagger 69, Keith Richards 68, Charlie Watts 71, Ron Wood pedig 65 éves, vagyis a túlpörgetett, sokéves körutak valószínűleg egyre kevésbé férnek majd be náluk, ahogy halad előre az idő. Arról nem is beszélve, hogy a banda legutóbbi világturnéja, a Budapestet is elért A Bigger Bang Tour minden idők második legnagyobb bevételt hozó koncertsorozata volt: a Stones több mint 4 és fél millió embernek játszott összesen harminckét országban mintegy két év alatt, és ezzel 558 millió dollárt kaszáltak.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 trollmagnet 2013-01-09 09:28
Hát ha a faszod nem is, de ezek a számok beszédesek
"több mint 4 és fél millió embernek játszott összesen harminckét országban mintegy két év alatt"
baromi jó lenne ha elhúznál már erről az oldalról teleki troll
Idézet
 
 
-4 #1 TelekiPál 2013-01-08 10:19
Ki a f@szom megy ki egy Rolling Stones koncertre? Ez már lassan nekrofilia kategória...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.