Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

RockPartra változtatta nevét a Rock Beach

0414rockpartIdén RockPart néven fut majd a tavaly debütált Rock Beach Fesztivál Balatonszemesen. A döntés mögött egy utolsó pillanatban bekövetkezett szponzori kihátrálás áll.

„A rendezvényt tavaly főtámogatóként segítő Pécsi Sörfőzde ZRt. 2013 decemberében – az idei fesztivál előkészítésének elkezdése után két hónappal – úgy döntött, hogy az idei fesztivált nem támogatja", áll a szervezők közleményében. „A döntést tudomásul vettük, és ezután is dolgoztunk és dolgozunk teljes erővel azon, hogy az ország legfiatalabb rock- és metalfesztiválja a tavalyinál még színvonalasabban, erősebb programmal valósuljon meg, megőrizve azokat a pozitívumait, amelyekre a tavalyi év során támaszkodhattunk. A rendezvény sikeréért szívvel-lélekkel dolgozó összes szervező egyetértett abban, hogy a szponzori visszalépés ellenére a fesztivált az idei évben is meg kell csinálnunk. Bár a Pécsi Sörfőzde ZRt. semmilyen formában nem kívánta támogatni a rendezvény továbbélését, ennek ellenére a névhasználat kérdésében nem sikerült egyezségre jutni. Így fájó szívvel azt a döntést hoztuk, hogy a felesleges vitákat és sárdobálást elkerülve inkább a névváltoztatás mellett döntünk."

„Hisszük, hogy az országban van annyi zenerajongó, akik igazolják azt, hogy egy ilyen minőségű rendezvény elfér a széles palettán, és minden egyes fesztivál többet érdemel annál, hogy a háttérben a rendezvény ellen hangolja bárki akár a rajongókat, akár a zenekarokat, akár a szaksajtót, mert ez elsősorban a közönség arcul csapása. Véleményünk, hogy egyetlen fesztivál vagy vállalkozás sem attól lesz sikeres és maradandó, hogy különféle eszközökkel megpróbálja nehéz helyzetbe sodorni a vetélytársait, hanem attól, hogy tiszta versenyben megméreti a programját, helyszínét, szolgáltatásait a legfőbb és egyetlen zsűri, a látogatók előtt. Mi minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy ezt a megméretést idén is méltóképpen felkészülve, sikerrel vegyük", áll a nyilatkozatban.

Az idei balatonszemesi fesztivál már biztos külföldi fellépője a Behemoth és a Biohazard, de ott lesz a rendezvényen az eredeti felállású Sex Action is. További részletek itt és itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Nornagest 2014-04-14 23:02
Bárcsak minden fesztiválnak ilyen hozzáállású lenne a szervező gárdája, akkor lehet hogy Metalfest is lenne még...
Idézet
 
 
+2 #2 JamesSmith 2014-04-14 20:03
Színvonalas fesztivál. A tavalyin voltam és elsőre akkorát durrant, hogy elképesztő. A jegyárak meg elég jók voltak! Ajánlott! :)
Idézet
 
 
+4 #1 carrast 2014-04-14 15:19
én csak annyit tennék hozzá, hogy találkozunk a parton ;)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.