Shock!

május 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockosabb új lemezzel tér vissza Jeff Scott Soto

Jól haladnak Jeff Scott Soto új szólóalbumának munkálatai. A Damage Control címet kapott lemez 2012 márciusában kerül a boltokba a Frontiers gondozásában, és az énekes szerint a dalok ismét rockosabb, robbanékonyabb irányvonalon mozognak.

„Három éve már annak, hogy elkészítettem a Beautiful Mess lemezt, ami eltávolodott a rajongók favorizálta vonaltól", mondja Soto. „Nos, elárulhatom: ebben az új anyagban ott van mindaz, amit vártok tőlem, sőt, még annál több is! Az első két Frontiers kiadós szólólemezem legjobb összetevőit kombináltam a Talisman és a Soul Sirkus szellemiségével, meg még néhány más dolgot is."

Soto fő szerzőtársai és muzsikusai a nemrég fantasztikusan erős új lemezzel jelentkezett Night Ranger gitárosa, Joel Hoekstra, illetve a Talismanból és a Treatből ismert Jamie Borger dobos. Az anyagra tizennégy új dal kerül majd fel, és a megjelenést követően az énekes átfogó turnéra indul: Európában és Dél-Amerikában biztosan koncertezik majd, de lehet, hogy az Egyesült Államokban is sor kerül egy rövidebb túrára.

Jeff a szólóalbum mellett egyébként hamarosan belekezd az új W.E.T. nagylemez munkálataiba is Erik Martensson gitárossal és Robert Sall billentyűssel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Generica 2011-10-12 08:26
Nekem is belefért persze a BM, de egy kicsit csalódott voltam, viszont élőben sokkal jobban működtek azok a nóták, mint lemezen.

Túl sok ideje nem lesz Soto-nak egy W.E.T. turnéra, okt. végén megtörténik ugyan az első W.E.T. koncert a Firefesten, de utána kezdődik a TSO turné, aztán a saját lemezével lesz elfoglalva, + szóló turné. De talán 2012-ben ez is összejöhet.
Idézet
 
 
+1 #2 kihaeennem 2011-10-11 20:33
A Beautiful Mess bőven belefért. Nekem speciel az egyik kedvencem a munkásságából, pedig a zenei világa nem kimondottan áll közel hozzám. Remélem, idővel azért még lesznek a BM-hez hasonló, merészebb próbálkozásai. A Redlist is tök jó volt!

Kiváncsi vagyok, a második W.E.T. album meg lesz-e turnéztatva...
Idézet
 
 
+1 #1 Generica 2011-10-11 17:02
Szerencsére JSS is belátja, hogy a Beautiful Mess zsákutca volt, hiába áll hozzá közel az a zenei világ, a rajongóknak "sajnos" Talisman/Soul SirkUs/W.E.T. féle nóták kellenek...

A múltkori szerény nézőszám miatt nem hiszem, hogy bevállalnak a szervezők egy JSS bulit, de talán még is összejön a következő turnén egy hazai dátum.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.