Shock!

február 23.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockmaraton: Testament, Ignite, Dog Eat Dog, Toxic Holocaust

Újabb neveket jelentett be a Rockmaraton, méghozzá nem is akárkiket: a korábban már kiszivárgott Testament fellépése hivatalossá vált, de jön mellettük a Dog Eat Dog, az Ignite és a Toxic Holocaust is.

0208testament

Különösebben nem meglepő, de annál örömtelibb hír a Testament fellépésének bejelentése az idei, július 8-17. között Dunaújvárosban megrendezendő Rockmaratonra, hiszen az Amon Amarth néhány hete – alighanem véletlenül – már kirakott egy olyan flyert, amelyen ott szerepelt Chuck Billyék neve. A hamarosan egy The Brotherhood Of The Snake című új albummal jelentkező Bay Area thrasherek fellépésének pontos dátuma még nem ismert. Viszont rajtuk kívül jön még a nemrég Budapesten is fergeteges dupla koncertet adott Ignite, a thrash/speed/black metalban bivalyerős Toxic Holocaust, illetve a '90-es évek közepének egyik népszerű hardcore/punk/crossover-formációja, a Dog Eat Dog is.

A Dunaújváros melletti Szalki-szigeten a fentiek mellett számos külföldi és hazai nagyság lép még fel. Ami már biztos: a Sodom július 9-én játszik a fesztiválon, ahol rajtuk kívül a Behemoth július 11-ei, a The Casualties július 12-ei, Madball július 14-ei, az Amon Amarth július 15-ei, az Epica, a Sonata Arctica és a Battle Beast július 16-ai, illetve az Equilibrium, a Varg és a Battlecross egyelőre még nem ismert napon esedékes koncertje is biztos. A maratoni nyaralást és mulatást egy hangulatos, árnyékos kemping, saját strand és közel százötven zenekar teszi majd felejthetetlenné. Lesz külön tíznapos, hétnapos, sőt, hétvégés és két hétvégés bérlet is elővételben. A feszten emellett a hazai színtér krémje is ott lesz.

Fontos hangsúlyozni: a Rockmaraton még mindig csak a külföldi zenekarok felét jelentette be.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Codename333 2016-02-11 18:17
kezd egyre jobban érdekelni ez miután a VOLT-os szervezők a pfánkba toltak egy rakás pendrive szüökevényt meg egy skillet-et
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.