Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Robert Masonnel alapított új zenekart Lynch, Pilson és Brown

Super Stroke névre hallgat az a formáció, amelyben a Dokken klasszikus felállásának hangszeresei egyesítették erőiket Robert Mason énekessel. A zenekar máris dolgozik első lemezén, amely 2018 végén jelenhet meg.

1129gjm

Tavaly néhány japán koncertre ismét összeállt a klasszikus Dokken-felállás, és ugyan a hangszeres szekció, vagyis George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer, illetve Mick Brown dobos szívesen készítettek volna lemezt is, Don Dokken énekesről minduntalan lepattant a kezdeményezés. A három zenész ugyanakkor nem tett le a közös muzsikálásról, így most Super Stroke néven hoztak össze egy friss bandát, a fronton Robert Masonnel, aki jelenleg a Warrant énekese, ám annak idején a Lynch Mobban kezdte profi pályafutását. „Bőven jövőre lesz, mire bármit is kihozunk, de máris sok dalt írtunk, a végeredmény pedig szuperjó lett", mondta Pilson a Glide-nak. „Nagyon büszke és roppant izgatott vagyok."

Ami a zenét illeti, természetesen fel lehet majd ismerni, kik játszanak. „Mindenképpen rejlik benne némi Dokken, illetve bizonyos pontokon abból a Lynch Mob-os lényegre törő jellegből is akad egy kicsi, más részeken viszont jobban odafigyeltünk a mély zeneiségre. Nem progresszív az anyag, de nagyon zenei. Egyes dalok kifejezetten epikus zeneiségűek. George szétjássza a seggét. De természetesen az egész zenekar remekül szól. Robert pedig fantasztikus énekes, és nagyon élvezzük ezt az egészet."

A három zenész pár éve egy T&N nevű formációban is együtt játszott, és lemezt is megjelentettek Slave To The Empire címmel.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Laci 2017-11-29 12:58
Gyönyörű és kézenfekvő csavar.Várós anyag.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.