Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Robb Flynn a Luluról: „Mintha Simpson nagypapa rappelne thrashre”

Lars Ulrich továbbra is büszke a Lou Reeddel közös Lulu lemezre, a súlyosabb zenékben utazó kollégák viszont korántsem tűnnek olyan lelkesnek, mint a Metallica dobosa. Legutóbb Tom Araya fejtette ki nem éppen hízelgő véleményét az anyagról, most pedig a Machine Head amúgy fanatikus Metallica rajongó gitárszekciója szedte le róla a keresztvizet.

„Szörnyű", mondta a lemezről Robb Flynn a Total Guitar magazinnak. „Egyszerűen nem értem. A bennem élő Metallica rajongó szeretné azt hinni, hogy az egész mögött valami olyan hátsó gondolat húzódik meg, amit egyikünk sem lát, és hozzásegíti őket ahhoz, hogy más irányokba terjeszkedjenek. Én azonban képtelen vagyok felfogni ezt az egészet. Olyan, mintha Simpson nagypapa rappelne gyors thrash ütemekre, vagy valami hasonló... Nagy Metallica rajongók vagyunk, mindig is a kedvenc bandám lesznek, de ez a lemez bizarr. Annyira rossz, hogy az már-már lenyűgöző."

Phil Demmel, a csapat szólógitárosa szintén nincs oda a Luluért. „Talán egy fél nótát hallottam. Eleve nem szeretem Lou Reedet. A Metallicát igen, de a Lou Reeddel zenélő Metallicát nem. Nem nekem szól. Inkább a következő Metallica albumot várom..."

Utóbbira még elég sokáig várhatnak, a banda ugyanis egyelőre csak az érdemi munka első fázisaiban jár. Az mindenesetre jó hír, hogy a Machine Head augusztus elején ismét Magyarországon játszik a székesfehérvári FEZEN-en.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 TelekiPal 2012-03-06 13:42
A f@sz kivan, hogy mindenki a Lulu-val haknizik. Ez mostmár belépőkérdés lesz minden zenekarnál, mindjárt a köszönés után?
Ennél a lemeznél, már csak a zenészek arról alkotott véleménye érdekel kevésbé...
Idézet
 
 
+6 #1 M 2012-03-05 21:15
Simpson nagypapa rappelne thrashre :D:D:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.