Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rise To Ruin: évek előkészítése után végre itt a bemutatkozó lemez

Sok-sok éve húzódó projekttel készült el a Raze To The Ground és Slytract zenekarok tagságából alakult Rise To Ruin: július 13-án megjelenik a csapat bemutatkozó lemeze, a To Bury A King.

0709rtr

A Budapest című első klip már el is készült, és az albumot is meg lehet hallgatni. A Rise To Ruin tagjai, azaz Zsengellér Szabolcs énekes, Czeglédi Gyula gitáros, Jakab Viktor basszusgitáros és Galántay Tamás dobos a Slytract és a Raze To The Ground zenekarokból lehetnek ismerősek. „Ez egyelőre egy stúdióprojekt, ami már nagyon régóta megvolt darabokban, de időnek kellett eltelnie, hogy összeálljon”, mondja Gyula. „Amikor elküldtem a többieknek a lemezanyagot, senki nem volt lekorlátozva, hogy milyen jellegű dolgot hozzon, az elsődleges cél az volt, hogy mindenki ki tudja élni a saját kreativitását. Alapvetően azért hoztuk ezt létre, hogy többet tudjunk együtt lógni, közösen zenélni, a bennünk maradt zenét, kreativitást kiengedni, jó dalokat írni és ezeket átadni azoknak, akik majd meghallgatják ezt a cuccot…”

A lemez a GarageLiveon keresztül az összes számottevő online zeneboltban és stream oldalon elérhető lesz (ITunes, Google Play, Spotify, Deezer stb.), az első klip máris kész.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.