Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ripper: „Bűzlik, hogy K.K. már nem tagja a Priestnek”

Tim „Ripper” Owens, a Judas Priest egykori átmeneti frontembere rossz szemmel nézi, hogy K.K. Downing gitáros már nem tagja a brit heavy metal legendának, de igyekezett leszögezni, hogy mindenkivel nagyon jó viszonyt ápol a régi kollégák közül.

„Utálom, hogy K.K. már nincs a zenekarban”, mondta Tim „Ripper” Owens az Eddie Trunk Live rádióműsorban. „Mindannyiukkal baráti viszonyban vagyok, Kennel nemrég találkoztam, amikor Manchesterben játszottunk a DIO Disciples-szel. Elmentünk kajálni, ott lógott velünk egész este. Remekül éreztük magunkat. Nézd, mivel én Rob Halford helyén énekeltem a zenekarban, nem mondhatom azt, hogy a Judas Priest enélkül vagy anélkül nem az igazi. Vagyis nem ez az ok. De akkor is bűzlik, hogy Ken nincs ott. Jóbarátomnak tartom őt, és a zenekarban mindent együtt csináltunk: Glenn, Ian, Scott, ő és én folyamatosan közösen dolgoztunk. Remélem, egyszer visszamegy, és a többiek visszafogadják. De most éppen nélküle fut a szekér, Ken pedig remekül érzi magát: otthon ül, élvezi a szabadidőt, kiválóan elvan.”

Tim hangja legközelebb az október 11-én megjelenő kettes Charred Walls Of The Damned albumon, a Cold Winds On Timeless Daysen lesz majd hallható, amelynek munkálatai már a 2010-es bemutatkozó anyag keverése közben megkezdődtek. A tizenkét dal 58 percre rúg, vagyis a játékidő jelentősen hosszabb, mint a 35 perces debütnél volt, a végleges lista pedig az alábbi:

01. Timeless Days
02. Ashes Falling Upon Us
03. Zerospan
04. Cold Winds
05. Lead The Way
06. Forever Marching On
07. Guiding Me
08. The Beast Outside My Window
09. On Unclean Ground
10. Bloodworm
11. Admire The Heroes
12. Avoid The Light

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.