Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Rihanna sem kérné fel beugrásra Britney Spears-t”

Anette Olzon nélkül játszotta le pénteki denveri koncertjét a Nightwish, akik az énekesnő betegsége miatt az előzenekar Kamelot háttérénekesnői, Elize Ryd és Alissa White-Gluz beugrásával léptek színpadra. Anette blogján egyértelműen közölte, hogy rossz ötletnek tartja a helyettesítést.

„Nem kérdeztek meg róla, beleegyezem-e abba, hogy Elize és Alissa ugrik be a helyemre”, írta blogján Anette. „Nem hinném, hogy jó döntést hoztak, és sajnálom, akik elmentek megnézni a teljes bandát, és valami mást kaptak ehelyett. De nagyon beteg voltam, és nem az én döntésemen múlt. Ez csak zene, és akárcsak az életben, itt is előfordul, hogy megbetegszünk, és le kell mondanunk a koncertet. Rihanna sem kérné fel beugrásra Britney Spears-t, ha megbetegedne…”

Olzont egy vírus verte le a lábáról a koncert napján, és olyan rosszul volt, hogy a kórházban kellett éjszakáznia. Mivel azonban a Kamelot háttérvokalistái, az Amaranthe-ból is ismert Elize Ryd, illetve a The Agonistban is érdekelt Alissa White-Gluz épp kéznél voltak, Tuomasék nem mondták le a fellépést. „Megjártuk a poklot”, áll a Nightwish nyilatkozatában. „Az énekesnő kórházban, a koncertet majdnem le kellett mondani… De Elizének és Alissának hála végül nyugodtan, óriási hangulatban ment le a buli, a közönség hatalmas karaoke-zásával és a zenekar fantasztikus játékával. Hálásak vagyunk a rajongóknak. Ezt nevezzük egységnek, baráti és rajongói támogatásnak!”

A szombati Salt Lake City-beli bulin egyébként már ismét Anette énekelt a Nightwishben, vagyis haragszomrád azért a jelek szerint nincs… A tavalyi Imaginaerum lemez sztoriján alapuló filmet novemberben mutatják be Finnországban.

 

Hozzászólások 

 
#10 björn 2012-10-02 06:42
Megmondtam :)
Nightwish - Part Ways With Singer Anette Olzon

Nightwish and Anette Olzon have decided to part company. The band is in the middle of a North American tour with Kamelot and faces yet another line-up change.

Full statement from the band and Anette Olzon: "Another chapter of the Nightwish story has ended today. Nightwish and Anette Olzon have decided to part company, in mutual understanding, for the good of all parties involved.

In recent times it has become increasingly obvious that the direction and the needs of the band were in conflict, and this has led to a division from which we cannot recover.

Nightwish has no intention of cancelling any upcoming shows, and as a result we have decided to bring in a substitute vocalist starting in Seattle 1.10.2012. Her name is Floor Jansen from The Netherlands (ex-After Forever, ReVamp), and she has graciously stepped in to help us complete the Imaginaerum world tour.

We are all strongly committed to this journey, this vehicle of spirit, and we are sure that this will lead to a brighter future for everyone. We forever remain excited about the adventures to come, and we are extremely proud of the two beautiful albums and the wonderful shows we shared together."

Elize Ryd (Amaranthe) and Alissa White-Gluz (The Agonist) stepped in for Anette this past Friday night (September 28th) at the Ogden Theatre, Denver, because Olzon was forced to spend the night at a local hospital. The singer later stated on her blog: "I was never asked if it was ok they used Elise and Alica in the show last night. I don't think it's a good decision they made and I'm sorry for those of you who came to see the whole band but got something else. But I was very ill and this decision wasn't mine."
Idézet
 
 
+1 #9 tschaby 2012-10-01 17:58
A turnét a hírek szerint Floor Jansennel nyomják végig!
Idézet
 
 
+1 #8 vova666 2012-10-01 17:24
A legfrissebb hírek szerint szétváltak útjaik...kezdődhet egy újabb szappanopera....
Idézet
 
 
+1 #7 Crysania 2012-10-01 17:24
meg is vált tőle a zenekar, hejj - mintha lenne összefüggés?? :)
Idézet
 
 
#6 Equinox 2012-10-01 15:35
Idézet - Linus:
@Equinox: Miért lenne siralmas? Mindenki tudja, hogy nem metálos közegből származik. Az ő dolga az, hogy jól énekeljen, nem az, hogy betéve ismerjen minden metálzenekart.

nem metal közegből jön, de ő úgy gondolja h előadóművészet (koncert) az egyenlő énekes mert a popzenében így van. Hát jó lesz megtanulni h itt nem épp így megy. És ez a példa, h Rihanna meg Britney, hát még most is idegrángást kapok, ha ezekre a "művésznők"re kell gondolnom. Popzenén belül gondolom olyasmi ez a példálózás, mintha KISSék nem tudnak vhol fellépni, nem baj, majd a Metallica jó lesz, vagy fordítva. Iszonyú.
Idézet
 
 
+1 #5 Linus 2012-10-01 14:17
@Equinox: Miért lenne siralmas? Mindenki tudja, hogy nem metálos közegből származik. Az ő dolga az, hogy jól énekeljen, nem az, hogy betéve ismerjen minden metálzenekart.
Idézet
 
 
+1 #4 Vanishpower 2012-10-01 14:08
Szeretem a Nightwish-t és Anette-et, de meg kell hagyni jobban énekli a nő ezt a számot mint Anette szokta. Szerintem csak női hiszti.. :D
Idézet
 
 
+2 #3 Equinox 2012-10-01 14:04
Szerintem siralmas h ennek a nőnek a legkézenfekvőbb párhuzam ez volt. Mondom ezt úgy h szerintem jó az új lemez is.
Idézet
 
 
+3 #2 Crysania 2012-10-01 13:33
the show must go on...
Idézet
 
 
+5 #1 björn 2012-10-01 13:21
Mem értek a Nightwishez, de Anette metaforája elég erős :)
Mármint, szerintem a zenekar, ellentétben Rihannával nem csak róla szól, sőt...Ezt a kört bizonyos Tarja is lefutotta már egyszer. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.