Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rex: „Phil Anselmo nem orvos”

Rex Brown szerint szó sincs arról, hogy masszív alkoholista lenne, sőt, épp ellenkezőleg: olyan jól érzi magát, mintha huszonöt éves lenne. A hamarosan a Vinny Appice-szel közös Kill Devil Hill zenekarral visszatérő basszusgitáros szerint nem kell mindig elhinni, amit az ember olvas.

Rex Brown 2009-ben súlyos hasnyálmirigy-fertőzéssel került kórházba, ami alkoholproblémákkal küzdő emberek esetében gyakran előfordul, az egykori Guns N' Roses basszer Duff McKagan is csaknem belehalt egy hasonlóba 1994-ben. „Nézd meg, mi történt Rexszel", mondta a basszusgitáros egészségügyi állapotáról Phil Anselmo egy őszi interjúban. „Ott is próbálkoztam. Mindent beleadtam, és tiszta szívemből és lelkemből imádom Rex Brownt. De az isten verje meg, soha egyikünk kedvéért sem fogja letenni azt a kibaszott üveget. És így meg fog halni, amit meg is mondtak neki. De én nem fogok ehhez asszisztálni, mert a környezetemben nem ihat. Ennyi. És ez azzal jár, hogy nem lehet itt most, mert kibaszottul piál. Ennyi dióhéjban a történet, ezt leszámítva semmi feszültség nincs köztünk, a legjobb barátok vagyunk. De képtelen leállni a kibaszott piálással."

„Először is: Phil nem orvos", mondta Rex egy friss beszélgetésben a Radio Metalnak. „Nem kell mindig elhinni, amit olvasol. Nagyon jó barátok vagyunk, és megegyeztünk, hogy nem beszélünk egymás zenéjéről, mert nem lenne fair a rajongókkal szemben. Kirk Windsteinnel folyamatosan kapcsolatban vagyok, és Pepperrel is a múlt héten beszéltem. Nincs semmiféle ellenségeskedés, egyszerűen csak a zenei utazásom révén továbbléptem a Downtól a Kill Devil Hillig. Az egészségi állapotom pedig 300 százalékkal jobb, mióta megoperáltak. Jól vagyok, olyan, mintha megint huszonöt lennék. Akadt néhány problémám a hasnyálmirigyemmel, amire most már folyamatosan figyelek. Két hónapja voltam felülvizsgálaton, minden rendben van. Egyszerűen csak öt évbe telt, mire az orvosok rájöttek, mi bajom van. Polipok voltak a hasnyálmirigyemen, ezért volt szükség a műtétre is. Folyamatos fájdalmaim voltak..."

A Kill Devil Hill bemutatkozó anyaga március 27-én jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
+4 #19 M 2012-02-24 15:51
Idézet - Roenick:
Én láttam őket 98-ban!


Na akkor meg örülj ennek és őrizd meg az emlékét. Ugyanúgy, mint a Pantera-nak is.
Idézet
 
 
+2 #18 Roenick 2012-02-24 15:43
Én láttam őket 98-ban!
Idézet
 
 
+4 #17 M 2012-02-24 14:19
Az prüszkölne a legjobban, aki azt akarná, hogy pl a Pantera keressen valakit és folytassa. Mondtam lejjebb is, én is szívesen, sőt nagyon szívesen megnéztem volna őket, de nem volt rá lehetőségem. Fogadd el te is (ha sosem láttad őket élőben), ne kattogj ezen.
Amikor Ozzy Iommi nélkül küldi a Sabbath számokat, az nem Black Sabbath, de megteheti, mert benne volt a keze. Nézd meg mit össze nem balhéznak az emberek, ha Bill Ward tényleg kiszáll. És amúgy Paul Mccartney is nyomja minden koncertjén a Beatles számokat, de ők sem fognak soha összeállni, senkivel. Erre a Pantera tribute bulira meg ott a Dimebash nevű dolog. Nincs ott a három még élő tag együtt, de még ha ez össze is jön, az is ugyanúgy tribute lesz. Más kérdés színpadra is állnak e így hárman valaha is. Én nem hinném és lehet, hogy jobb is így.
Idézet
 
 
#16 Roenick 2012-02-24 09:32
Azt ,h öszinte zenészek inkább hagyjuk! A másik ne keverjük már a dolgokat. Senki nem mondta meg ,h keresenek új gitárost maximum sokan szeretnék és nyugott lehetsz ,h alul maradnátok ezzel a nézettel. A másik ,h Lemmy frontembere a Motörhead-nek. Rohadtul nem illik ide. Kb. olyan mint ha a Hetfield, Araya,Mustaine nélkül akaranák a bandát tovább. Na az nem menne! Viszont Iommi nélkül is hányszor játszott játszott Ozzy a saját zenekarával Black Sabbath számokat. Akkor mi volt? Ledobálták őket a színpadról? Vicc. Kicsit keveritek a dolgokat emberek!
Idézet
 
 
+1 #15 Draveczki-Ury Ádám 2012-02-24 09:28
A Pantera azért messze több volt kultstátusznál. Egy olyan tribute turnéval, amit mondtam, hogy Zakk a gitáron, vélhetően elég nagyot szakíthatnának, bár nyilván messze nem a Queen léptékében.

Ez egyébként nem az én agyszüleményem, időről időre rebesgetik itt-ott, hogy a háttérben erőltetik a dolgot, de hát először ugye Vinnie-nek és Anselmónak kellene kibékülnie. És mivel itt egy testvérről van szó, vélhetően a pénz kevés lesz hozzá.
Idézet
 
 
+2 #14 Venomádi 2012-02-23 17:59
Legalább őszinte zenészek. Nem fognak a kedvedért összeállni, meg senkiéért, és ez egy bölcs dolog, úgy ahogy Jerry Cantrell is megmondta, senki nem mondhatja meg neki, hogy keres-e új énekest vagy nem, mert majd ő eldönti. És totál így van. A Pantera az ő gyerekük volt rendelkezzenek felette. A Queen-nel meg lehet, hogy nem állítanám párhuzamba olyan apropóból, hogy az egy sokkal nagyobb gépezet, és főleg sokkal közelebb áll az átlagemberhez, és ez nem sok zenénél van így. Ott nincs nagyon tétje, mert arra a világon majdnem bármelyik ember vevő, részünkről pedig leszűkül a kör a metal ezen szeletére, ami itt kultstátuszra elég a Queen-nel szemben.
Idézet
 
 
+4 #13 imi76 2012-02-23 17:32
Roenick, neked itt most nincs igazad.
Idézet
 
 
-6 #12 Roenick 2012-02-23 16:06
Venomádi : Az egyik ,h nem mindenki osztja ezt a nézetet. Sőt nagyon sokan szeretnék még hallani a Pantera számait élőben akár úgy is ,h csak egy TRIBUTE turné vagy tisztelgés DImebag munkássága előtt!
A másik vissza lehet venni a okostojás , oktató stílusból!
Idézet
 
 
+3 #11 Venomádi 2012-02-23 15:51
Azért nem jó ötlet, mert fogd fel, hogy nem! Túlságosan markáns, az is volt és az is lesz, és mivel a fő mozgatórúgó valahol a gitáros ilyesmi bandákban, ezt pláne nem illik. Pantera nincs Dimebag nélkül, Motörhead nincs Lemmy nélkül, és Black Sabbath sincs Iommi nélkül. Meg még napestig sorolhatnám. Csak hogy jobban érzékeltessem, elég nehezen csúszott le pl az embereknek a Damageplan is, ahol jóformán énekesváltás történt, a zenei agyak megmaradtak az előző hányatott sorsú zenekarból. Valahol ez működik itt a Pantera esetében meg kurvára nem. Téma lezárva.
Idézet
 
 
-5 #10 TelekiPal 2012-02-23 15:17
hánynom kell
Idézet
 
 
+1 #9 stardust inc. 2012-02-23 14:13
Hát a Panterát nem tudnám elképzelni senkivel a gitárokon...De ha mégis nagyon muszáj lenne, akkor csakis Vörös Attilával!
Idézet
 
 
+5 #8 Draveczki-Ury Ádám 2012-02-23 14:05
Egy tribute turnét el tudnék képzelni a három élő taggal és Zakk Wylde-dal gitáron (mással semmiképp, ő az egyetlen, aki elférne azon a helyen), de azt sem kellene Panterának hívni. Lemezt meg pláne nem látnék szívesen ezen a néven senkivel.
Idézet
 
 
-5 #7 Roenick 2012-02-23 13:19
Azt a képet már régen lerombolták az össze vissza dumával amit műveltek a Dimebag halála előtt. Utána meg aztán pláne...
Idézet
 
 
+1 #6 Tomika 2012-02-23 13:05
Tönkre menne a kialakított kép.
Jöjjön inkább Phil a DOWN-nal
REx- a Kill Devil-el
Vinnie meg a Hellyeah-vel, tökéletes lenne :D
Idézet
 
 
+6 #5 M 2012-02-23 12:52
A Queen kezdi is lejáratni magát. Főleg most, ha kiáll azzal a gyerekkel (függetlenül attól mekkora hangja van). Én is kurvára szívesen megnéztem volna a Pantera-t, de nem tudtam. Amikor itt voltak Pesten anno még sokkal fiatalabb voltam....
Szerintem is jobb ha ők nem állnak össze. Így megmaradnak annak, amik. Korszakalkotó, klasszikus zenekarnak. És ezt Phil jól mondta. Még a rajongók kedvéért sem érdemes ezt feladni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.