Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Resurrect Me címmel érkezik Sister Mary legmetalosabb albuma

Resurrect Me címmel jelentet meg hamarosan önálló albumot a Queensryche Operation: Mindcrime sagájának Mary nővére, azaz Pamela Moore. Az énekesnő kimondottan súlyosnak és metalosnak ígéri az albumot, amelyet egy chicagói power metal gitáros, a Radakkából ismert Michael Posch segítségével készített el.

Michael Posch a ’90-es években a Century Media istállóját erősítő Radakka alapító gitárosaként dolgozott, és akkor ismerkedett meg Pamela Moore-ral, amikor az énekesnő Chicagóban élt. A páros közös albuma komoly hányattatások árán született meg, de sem a folyamatos költözések, stúdióváltások, sem az anyagi háttér szinte teljes hiánya nem tudta elvenni Pamela és Michael kedvét attól, hogy befejezzék a dalokat. A zenét súlyosnak, atmoszférikusnak, sötétnek, de szenvedélyesnek, vérforralóan energikusnak ígérik, ami garantáltan kielégíti majd a Queensryche rajongótábor igényeit, ám egyszersmind túl is mutat ezen. Érdekesség, hogy az albumra Jeff Loomis is felkarcolt egy szólót, az egyik dalban pedig Pamela duettet énekel Ralf Scheepersszel, a Primal Fear frontemberével. Egy kétperces ízelítő alább meg is tekinthető arról, mire lehet számítani.

Pamelának természetesen nem ez lesz az első önálló albuma - a legutolsó Stories From A Blue Room címmel jött ki 2006-ban, rajta vendégként szintén Loomisszal, illetve Michael Wiltonnal -, ám az énekesnő ezúttal minden korábbi produkciójánál súlyosabb, metalosabb végeredményt ígér.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.