Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Respect Resistance: új dal Yeung és Vext bandájától

1015wfmA decemberben bemutatott első hivatalos klip után új dalt mutatott be a Westfield Massacre, ahol a Morbid Angel, a Divine Heresy és a Jon Oliva’s Pain zenészei egyesítették erőiket. A csapat bemutatkozó lemeze valamikor 2015 folyamán jelenik meg.

Westfield Massacre névre hallgat az a zenekar, amelyben ismét együtt zenél a Dino Cazares-féle Divine Heresy két volt tagja, az évek óta a Morbid Angelben szolgáló Tim Yeung dobos, illetve Tommy Vext énekes. A páros Bill Hudson (Circle II Circle, Jon Oliva’s Pain) és Rick Di Marco (Death Division) gitárosokkal karöltve dolgozik első nagylemezén: a csapatnak egyelőre nincs teljes állású basszere, a felvételek során Kyle Konkiel (Scar The Martyr, ex-In This Moment) segíti ki őket beugró jelleggel. A dolog egyelőre nem egyszeri mellékprojektnek tűnik, Vext ugyanis a Westfield Massacre miatt hagyta ott az újjáalakult Snot sorait néhány hónappal ezelőtt.

A demóformában már ismert Darkness Divides dal videója után most a Respect Resistance című új szerzemény is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Habbal 2015-01-20 12:18
Sajnos ez gyengébb mint az előző....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.