Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rendkívül jók Bruce Dickinson gyógyulási esélyei

0622bdVéglegesen még nem jelenthető ki, hogy meggyógyult volna a nyelvrákkal kezelt Bruce Dickinson, de az esélyei valóban jók lehetnek: az Iron Maiden friss közleménye egyenesen úgy fogalmaz, hogy a legfrissebb vizsgálatok „szélsőségesen optimista” hozzáállásra adnak okot.

„Az utóbbi pár napban Bruce elment az orvosaihoz, és a vizsgálatokat követően nagy örömmel tájékoztatunk mindenkit arról, hogy továbbra is szélsőségesen optimisták lehetünk a teljes felgyógyulást illetően”, áll a Maiden közleményében. „Bruce májusi MRI-jéig ugyanakkor természetesen még mindig nem jelenthetjük ki véglegesen, hogy a rák végleg eltűnt volna. A teljes felgyógyulás pedig ebben az esetben is szintén igénybe vesz még néhány hónapot. De tipikus, hogy Bruce első reakciója a jó hírekre egyből az volt, hogy a lehetséges legaktívabbá vált: párszor benézett a Maiden-irodába, egyszer pedig a Hybrid Air Vehicle hangárjába is ellátogatott, hogy tájékozódjon a legújabb fejleményekről. És persze egy rövid időre a helyi pubba is leugrott, alaposan meglepve és megörvendeztetve ezzel az összes ott tartózkodó barátját!”

Rod Smallwood menedzser korábbi közlése szerint a zenekar várhatóan május végén tehet hivatalos bejelentést Bruce állapotáról, de – ahogyan azt most ismét leírták – még ezután is jópár hónapba telik majd az énekes lábadozása. Az Iron Maiden addig nem is tervez semmilyen programot, mindent Dickinson gyógyulásától tesznek függővé. Ugyanakkor mint Nicko McBrain dobos egy pár héttel ezelőtti interjúban elmondta, a 2010-es The Final Frontier utódja már gyakorlatilag elkészült.

A zenekar tavalyi budapesti fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+13 #2 norbonc 2015-03-25 11:47
Nem szeretem az ilyen "elhamarkodott,k önnyelmű"híreket.Persze,legyen igaz...de majd picit később (évek múlva) lélegezzünk fel.addig meg imádkozzunk az egészségéért.
Idézet
 
 
+12 #1 Edu 2015-03-25 07:03
Ez egy nagyon jó hír ;D. Remélem teljesen felfog gyógyulni és akkor hamarosan újra hallhatjuk az Iron Maiden-t ha jönnek Magyarországra.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.