Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rendezte sorait a szétszakadt Thundermother mindkét frakciója

Mind a Thundermother megújult felállásában, mind a távozó tagok jövőjét illetően letisztult a kép: az év elején szétrobbant svéd rock’n’roller csajbanda eddigi helyén immáron két zenekar osztozik.

0504thundermother

Februárban háromnegyed részben kicserélődött a Thundermother tagsága: Filippa Nässil gitárost először Guernica Mancini énekes hagyta cserben, majd őt szinte azonnal követte a sorban Emlee Johansson dobos és Mona Lindgren basszusgitáros is. A váltás okait egyik fél sem részletezte, de a nyilatkozatokban elejtett félmondatok súlyos emberi feszültségekről tanúskodtak. Mostanra ugyanakkor mindkét oldal rendezte sorait.

A megújult Thundermotherben Linnéa Vikström (Therion, At The Movies) került a mikrofonhoz, az új basszer Majsan Lindberg, a dobos pedig Joan Massing lett. A zenekar már játszott egy szűk körű klubbulit Stockholmban április második felében, május 9-étől pedig a Scorpions vendégeként koncerteznek Európában.

0504thegems

A három távozó zenész eközben The Gems néven folytatja, és rájuk is ígéretes jövő vár, hiszen máris leszerződtek a Napalm kiadóhoz. A zenekar máris dolgozik első nagylemezén, amelyről Like A Phoenix címmel lát majd napvilágot heteken belül a debütáló single. A zenekarra egyelőre csak kisebb bemelegítő fellépések várnak, de komoly terveket dédelgetnek. „Biztosak vagyunk benne, hogy a Napalm tökéletes kiadó a zenénk terjesztéséhez, mint ahogy abban is, hogy nagyszerű csapatot alkotunk majd együtt, és meghódítjuk a világot!” – mondják.

 

Hozzászólások 

 
#1 Wiktor 2023-05-06 18:37
>Filippa Nässil gitárost először Guernica Mancini énekes hagyta cserben

Az nem úgy volt, hogy Filippa mutatott ajtót Guernicának anélkül, hogy ezt előtte megbeszélte volna a többiekkel?

Nyilván megvan a joga hozzá, ő a Thundermother, de a többiék úgy érezték, hogy ez nem igazán korrekt eljárás, így inkább azt mondták, hogy akkor mennek ők is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.