Shock!

szeptember 23.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Remélhetőleg ha a Bad Brains vagy a Sex Pistols megkeresne, a többiek akkor sem mondanák azt, hogy nem”

0502randyEgyáltalán nem zavarja a Lamb Of God tagjait, hogy Chris Adler dobos éppen a Megadeth új nagylemezét készíti egy stúdióban. Randy Blythe énekes szerint az első pillanattól kezdve beugrásról volt szó.

„Chris nagy Megadeth-rajongó, mármint úgy értem, hatalmas Megadeth-rajongó”, elemezte a helyzetet Randy a Liquid Metalnak. „Mustaine-nek pedig dobosra volt szüksége, így hát felkérte őt. Chris meg küldött nekünk egy nagyon tipikusan chrises emailt: hé, srácok, mellesleg zavarna titeket, ha Dave-nek kellene egy dobos? A Lamb Of God dolgaival nem fog ütközni… Mi meg egyként azt mondtuk neki: haver, menj csak, és legyél egy kicsit a Megadethben! Remélhetőleg ha a Bad Brains vagy a Sex Pistols megkeresne engem, hogy akarnék-e velük dolgozni, a többiek akkor sem mondanák azt, hogy nem, baszd meg, nem csinálhatod! Remélem, Chris jól érzi magát Dave-vel. Én csak sztorikat akarok hallani, amikor visszatért, ennyi az egész. Csupán ennyit várok el tőle: hogy meséljen történeteket. Szerintem jól elvan, jól érzi magát, és ennek én is nagyon örülök.”

A Lamb Of God legutóbbi albuma Resolution címmel jött ki 2012-ben. A folytatáshoz már vannak témáik, de egyelőre a dalszerzési szakasz folyik, és Chris megadethes kalandja sem gyorsítja a munkát, így a megjelenés már gyakorlatilag biztos, hogy csak 2016-ra várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.