Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Remélem, Vinnie Paul egyszer megbocsát Philipnek”

Augusztus 20-án lett volna 45 éves Dimebag Darrell, a Pantera és a Damageplan gitárzsenije, akit 2004. december 8-án gyilkolt meg egy elmebeteg ámokfutó. Dime élettársa, Rita Haney egy friss interjúban arról beszélt: reméli, a gitáros testvére, Vinnie Paul egyszer megbocsát Phil Anselmónak, a Pantera ex-énekesének.

„Váltottunk pár emailt, és Londonban egymásba botlottunk", mondta a RockMyMonkeyTV-nek Rita Haney Anselmóval történt kibéküléséről. „Még mindig a megbeszélés fázisában járunk... Mindenkiben vannak még tüskék bizonyos múltbeli dolgok miatt, de a mai Philip, akit ismerek – nos, számára mindig van hely a szívemben. Szeretem őt, családtagként tekintek rá, és semmiféle rosszat nem kívánnék neki soha. Darrell talán a legmegbocsátóbb ember volt, akit valaha is ismertem. Mindig mindenkinek mindent megbocsátott. Nem akadt ember az egész Pantera családban, táborban, akinek ne bocsátott volna meg akármiért. Pedig ezen dolgok egynémelyike valóban súlyos sztori volt – mint például Philip droghasználata, és ilyesmik."

Rita saját bevallása szerint reménykedik abban, hogy Vinnie Paul egy nap kibékül Phil Anselmóval. „Vinnie-vel akadt közöttünk némi feszkó, mióta ismét felvettem a kapcsolatot Philippel, de tudod mit? Egy család vagyunk, és remélem, előbb-utóbb ő is meglátja azt a fényt, amiről Darrell egész lénye szólt, ennek lényege pedig a megbocsátás. Tudom, hogy idővel elérkezik az a pillanat, amikor nem kapaszkodik majd olyannyira a keserű dolgokba. De hagyni kell, hogy tovább tudjon lépni. A mi kis vitáink, magánügyeink távolról sem az egész képet jelentik – az ugyanis arról szól, hogy mindenki szerette Darrellt. Ez számít, nem pedig az, kire vagyunk kiakadva. Könnyű másokra irányozni a dühödet... Nem Philip és Rex gyilkolták meg Darrellt, és soha nem is kívántak volna ilyet. De egyszerű másokat hibáztatni emiatt is a többi okból kifolyólag. Igen, én is a mai napig haragszom Philre, amiért baromként viselkedett és drogfüggő volt. A mostani bizalmam is törékeny felé, hiszen annyiszor láttam már, ahogy visszaesik... De láttam őt a VH1 Classic That Metal Showjában, olvastam az emailjeit, és ahogy a szemébe néztem, tudtam, hogy a mostani megint az igazi Philip – az, aki mindennél erősebb."

Vinnie a mai napig nem tudja megbocsátani Anselmónak annak néhány korábbi nyilatkozatát, amelyeket a Pantera feloszlását követően tett. Ezek közül az egyikben – állítólag – azt mondta, Darrellt valakinek komolyan meg kellene vernie. Nem sokkal e cikk megjelenése után dördültek el a végzetes lövések a columbusi Alrosa Villa klubban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.