Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Régi tagokkal és új albummal tér vissza a Los Angeles-i Downset

0627downsetJúlius 20-án új lemez jelenik meg a Los Angeles-i Downsettől, a '90-es évek egyik aránylag népszerű hardcore/rap metal formációjától. A csapat az utóbbi években eléggé változatos felállásokban koncertezett, most azonban az eredeti leosztás magja jött össze ismét.

One Blood címmel jelenik meg július második felében a Downset új albuma. Az anyagot a csapat gitárosa, Brian Ares Schwager producerelte, az első aktuális fellépésük pedig július 27-én lesz, a rangos pennsylvaniai This Is Hardcore fesztiválon. „Ez a lemez Downset a lehető legigazabb formában: egyenesen a szívünkből jött, hogy megérintse mások szívét is", mondja az anyagról Ares.

Külön rangot ad a fenti tényeknek, hogy a banda az utóbbi évek kavarásaihoz képest ismét a régi emberekkel dolgozik: Rogelio Lozano gitáros és Christopher Lee dobos ugyan eltűnt a '90-es években megismert felállás tagjai közül, a mostani Downsetben ismét Ray Oropeza áll a fronton, és Ares mellett James Morris basszer is eredeti tag. A dobos, Chris Hamilton szintén nem lehet ismeretlen a csapat rajongói előtt, hiszen 1999-től a 2003-as feloszlásig ő is játszott a Downsetben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.