Shock!

február 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Régi Skid Row-s kollégájával állt színpadra Sebastian Bach

Egy másik korábbi Skid Row tag, Rob Affuso dobos (a képen) is csatlakozott Sebastian Bach szólóbandájához a New York állam-beli Poughkeepsie-ben, és együtt játszották el a zenekar klasszikus I Remember You balladáját a színpadon.

Sebastian az augusztus 25-ei koncert előtti este vacsorázott együtt a Poughkeepsie-ben élő Robbal, és a Twitteren közzé is tette a találkozó hírét. A bulin természetesen nem hazudtolta meg magát, amikor színpadra szólította egykori kollégáját. „Tudjátok, a zenekar, amelyik ma Skid Row-nak hívja magát, csak két kibaszott tagot számlál az eredeti Skid Row-ból... Szóval ma este Sebastian Bach bandája is két Skid Row tagot rejt majd. De én nem akarom elbaszni azt a kurva nevet, szóval az én kibaszott nevem alatt nyomjuk, az isten verje meg", fogalmazott a színpadon Sebastian, aki persze – nem először – most is sajátos nézőpontból közelített a dolgokhoz. A Skid Row alapító tagjai közül ugyanis valóban csak ketten zenélnek a banda mai felállásában, de ez a fénykorban sem volt másképp, hiszen mindösszesen Dave „The Snake" Sabo gitáros és Rachel Bolan basszer a két alapító. A szintén a mai napig tag Scotti Hill gitáros csupán 1987-ben lépett be a bandába, nagyjából Affusóval egyszerre, de az biztos, hogy hónapokkal Bach előtt...

Rob Affuso 1998-ban lépett ki a Skid Row-ból, de továbbra is jó kapcsolatot ápol mind az egykori frontemberrel, mind a hangszeresekkel, sőt, pár évvel ezelőtt a That Metal Show-ban azt mondta, bármikor benne lenne a zenekar klasszikus felállásának újjáalakításában. Profi keretek között ugyanakkor hosszú évek óta nem zenél. Bach új lemeze, a Kicking & Screaming szeptemberben kerül a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.