Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ratt: nézz meg egy teljes koncertet az összes élő régi taggal!

Ahogy azt sejteni lehetett, sok évnyi szájkarate után végül mégis a Ratt eredeti basszusgitárosa, Juan Croucier ugrott be a dél-kaliforniai sleaze rockerekhez a columbiai M3 Rock Festivalon május 12-én este. Egyelőre nem tudni, hosszabb távra szól-e a kollaboráció, vagy csak erre az egy alkalomra.

Miután Robbie Crane basszer nemrég kilépett a Rattből, a zenekar végül valami úton-módon tényleg visszacsalogatta a fedélzetre Juan Crouciert a marylandi fesztiválfellépésre, így több mint húsz év óta először egy színpadon állt a banda klasszikus felállásának összes még élő hangszerese. Az alábbi videón a teljes buli megnézhető.

Croucier a Dokkenben kezdte pályafutását, az ő játéka hallható a Breaking The Chains debütön is, ám a megjelenéssel egyidőben már a Rattben pengetett. Utóbb, a '80-as években a zenekar teljes sikerkorszakában tag maradt: a csapat számos népszerű dalában társszerzőként szerepelt, és háttérvokáljai is a Ratt hangzás integráns részét jelentették. A basszer a csapat 1992-es feloszlásával visszavonult a főállású zenéléstől, és The Cellar néven máig jól menő stúdiót alapított Los Angelesben. Színpadon azóta csak különböző hobbiprojektekben állt, és habár a Ratt sokszor próbálta visszacsábítani, mindig nemet mondott nekik.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.