Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Randy Black a Destruction új dobosa

A veterán Randy Black személyében találta meg új dobosát a Destruction. A zenekar jövő márciusban Magyarországon is fellép az Overkill, a Flotsam And Jetsam és a Meshiaak társaságában.

0720dest

A korábban az Annihilator és a Primal Fear sorait is erősítő Randy Black lett a Destruction új dobosa. A kanadai ütős az utóbbi hónapokat már Schmierékkel töltötte ázsiai és ausztráliai bulikon, illetve fesztiválkoncerteken, hivatalos zenekari tagként azonban először augusztus 3-án, Wackenben erősíti majd a germán thrasherek sorait. Teljesen ugyanakkor semmiképpen sem új számára a meló, hiszen pár évvel ezelőtt, egy amerikai turnén már kisegítette a zenekart, és mivel évek óta Németországban él, különösebb logisztikai problémákat sem okoz majd számára a tagság a bandában.

A Destruction 2019. március 11-én a Barba Negrában játszik az Overkill, a Flotsam And Jetsam és a Meshiaak társaságában, a Killfest ’19 turné keretében. A koncertre már kaphatók a jegyek – a leggyorsabbak az extra kedvezményes early bird jegyekre is eséllyel csaphatnak le. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.