Shock!

szeptember 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Raksha Bandhan: videósorozat vezeti fel az első lemezt

Szeptember óta hallható és látható a budapesti Raksha Bandhan zenekar első videóklipje, a Cafeteria Use a YouTube-on. A koronavírus-járvány második hulláma miatt a Meet Your God On A Dirty Bus címre keresztelt bemutatkozó nagylemez várhatóan 2021 elején jelenik meg, addig a srácok egy videósorozatot indítanak.

0911rb

A sorozat heti rendszereséggel nyújt ízelítőt a dalokból, stúdiós beszélgetésekkel megfűszerezve. Ezekben szó esik a Raksha Bandhan előtörténetéről, a dalokról, a meghatározó zenei hatásokról valamint a lemezfelvételről. A videósorozatban megszólal a lemez hangmérnök-producere Vastag Gábor, a Sounday Stúdió főnöke is. Az első részben a gitáros Szabó Tamás beszél a zenekar megalakulásának körülményeiről, miközben a háttérben dübörög a ComradeX című dal. A videósorozat további részeit a Raksha Bandhan zenekar hivatalos online elérhetőségein, a Facebookon és az Instagramon lehet majd heti rendszerességgel követni.

A zenekar háromnegyedét a korábbi Sunwharf zenekar tagjai alkotják, így Szabó Tamás gitáros, Sára Norbert dobos és Cserdi Imre basszusgitáros, hozzájuk csatlakozott Kelemen Ádám énekes.

 

Hozzászólások 

 
#1 Vintze 2020-11-03 16:47
Egész ügyes középiskolás banda lehetne, ha nem ötvenévesek lennének már.......
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.