Shock!

szeptember 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Raksha Bandhan: videó az önégető szerzetesről szóló dalhoz

Raksha Bandhan: itt a Human Torch klipje, élő bemutatkozás Budapesten Elkészült a Raksha Bandhan zenekar második videója a tavasszal megjelent Meet Your God On A Dirty Bus című albumhoz. A slideshow videót a Human Torch című dalhoz forgatták.

0911rb

A Raksha bandan háromnegyedét a korábbi Sunwharf zenekar tagjai alkotják, így Szabó Tamás gitáros, Sára Norbert dobos és Cserdi Imre basszusgitáros, hozzájuk csatlakozott Kelemen Ádám énekes. A Human Torch dalszöveg a vietnámi buddhista szerzetesről, Thích Quảng Đứcról szól, aki 1963-ban a kommunista rezsim elleni tiltakozásul nyilvánosan felgyújtotta magát, ebből fakad a dalcím az „emberi fáklya” és a háromszáz szerzetes testvér, akik a mártírt az utolsó útjára kísérik. A videóban korabeli felvételek láthatók zenekari fotókkal megspékelve. A videó elkészültéhez Fejes Árpád nyújtott segítséget.

A Raksha Bandhan élőben is bemutatkozik, előbb a budapesti S8 Underground Clubban augusztus 21-én a Stonedirt és az Overdozer zenekarokkal, majd szeptember 17-én, szintén a fővárosban a RIFF Budapest klubban a Grizzly és a Mudi zenekarokkal.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.