Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rákgyanús elváltozásokkal vizsgálják Brian Mayt

1230brianmayKomoly rettegésben töltötte az elmúlt heteket Brian May, akinél rákgyanús elváltozásokat találtak az orvosok. A Queen legendás gitárosa még nem tud véglegeset mondani állapotáról, de az első eredmények fényében optimista.

Sürgős vizsgálatokon kellett átesnie karácsony előtt Brian Maynek, akin korábban komoly térdműtétet végeztek el az orvosok, ám fájdalmai továbbra sem szűntek meg: mind háta, mind csípője sajgott. Az első röntgenfelvételek csigolyaelváltozásokat mutattak, ám az orvosok nem tudták egyértelműen megállapítani, ezek okozzák-e a fájdalmakat, ugyanis abnormális képletek mutatkoztak bizonyos csontoknál is. Brian ennek megfelelően az ünnep előtt számos vérvizsgálaton és ultrahangon ment át, amelyek direkt a rákos elváltozások kiszűrését célozták.

„Amint meghallod azt a bizonyos szót, valami történik benned", mondja a történtekről May. „Számos kedves barátom küzdelmének voltam már tanúja, és az apám 66 évesen vesztette el a küzdelmet a betegséggel szemben – pont annyi idősen, mint amennyi én is vagyok most." Briannek egy vizsgálaton még át kell esnie ahhoz, hogy ki lehessen zárni a rák gyanúját, de az eddigi eredmények fényében saját bevallása szerint „óvatosan optimista", mivel számos nagyon rossz esélyt már az eddigiek alapján is ki lehetett zárni.

Reménykedjünk...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 bogar 2013-12-31 09:18
Ne már!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.