Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rainbow néven játszhatja jövő évi rockkoncertjeit Ritchie Blackmore

1024rbrHa hihetünk egy fesztiválweboldalnak és egy plakátnak, Ritchie Blackmore's Rainbow néven játszik majd jövőre több európai fesztiválon is a Deep Purple és a Rainbow legendás gitárosa, aki négy-öt koncerten visszatér a rockzenéhez. A két németországi fellépésre elvileg november 6-ától lehet jegyeket vásárolni.

Kétségtelenül akadt némi kavarás azt követően, hogy egy német internetes oldal megszellőztette: egy Monsters Of Rock fesztiválon, Bietigheim-Bissingenben lesz Ritchie Blackmore 2016-os exkluzív rockbulijainak egyike. A cikket később leszedték, és magáról a fesztről sem nagyon lehetett információkba botlani, most azonban változni látszik a helyzet: egy igen kezdetleges, de hivatalosnak tűnő weboldalt már beindítottak a szervezők, és a jelek szerint két, a legendás brand alatt futó rendezvényen is ott lesz a Deep Purple és a Rainbow idén 70 éves gitárosa. Ezek közül az egyik június 17-én lesz Loreleyben, 18-án pedig Bietigheim-Bissingenben játszik a legenda.

A plakátterveken a Ritchie Blackmore's Rainbow név szerepel, ami logikus választásnak tűnik, a gitáros eleve ezen a néven játszott utoljára hard rockot a '90-es évek derekán. A jövőre negyvenéves Rising album borítójának használata a plakátterven szintén lehetőséget ad bizonyos gondolattársításokra. Blackmore zenészeiről ugyanakkor egyelőre továbbra is csak annyit tudni, hogy egyetlen korábbi zenésztársa sem szerepel a felállásban, de a németországi jegyárusítás november 6-ától így is megkezdődik. A másik két fellépés közül az egyik szinte bizonyosan a Sweden Rockon, a másik pedig vélhetően a Hellfesten lesz.

 

Hozzászólások 

 
-7 #1 TelekiPál 2015-10-24 22:15
Akassza fel magát ez a vén farok. Már az elfekvőről is meg lehet szökni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.