Shock!

július 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rage Against The Machine: nem minden tag akar új lemezt

Noha pár hete Tim Commerford basszer meglebegtette, hogy talán hamarosan elkészülhet egy új Rage Against The Machine sorlemez, Tom Morello gitáros szerint ez egyelőre nem valószínű. A rajongóknak be kell érniük a zenekar első lemezének hamarosan megjelenő díszkiadásával.

„Nincsenek terveink”, mondta Morello az NME-nek. „Ez a kiadvány az első hivatalos Rage Against The Machine kiadvány tizenkét év óta. Amikor a zenekarok albumot készítenek, az azért történhet meg, mert minden tag albumot akar készíteni, és a Rage Against The Machine-nel pillanatnyilag nem ez a helyzet. Mindannyian remekül kijövünk egymással, barátok és fegyvertársak vagyunk, de az emberek néha nem érzik magukat késznek az ilyesmire. Nincs olyan perce a napomnak, amit nem tölt ki a zene, a politika vagy a család. Ha egyszer a Rage úgy állna, hogy többet tudnánk dolgozni, nyitott lennék rá, de most nincs terítéken a kérdés.”

A zenekar hamarosan kiadja húsz évvel ezelőtt megjelent első lemezének deluxe változatát Rage Against The Machine XX címmel, méghozzá több formátumban. Ezek közül a legcombosabb box dupla CD-vel, két DVD-vel, bakelitverzióval, kétoldalas poszterrel és egy extravastag, negyven oldalas booklettel jön ki, a CD-ken nehezen fellelhető bónusz B-oldalas felvételekkel és a csapat első, 1991-es demójával, ami alapján annak idején a Sony is leszerződtette őket. A DVD-ken élő felvételek, klipek kapnak majd helyet, köztük a banda legelső nyilvános fellépésének anyaga, amit 1991-ben rögzítettek a kaliforniai North Ridge-ben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.