Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Queensryche: úgy szól majd a lemez, ahogy a Queensryche-nak szólnia kell

Rendkívül lelkesnek tűnik az aktuális koncertek és a készülő új lemez kapcsán a Queensryche, mármint annak azon verziója, amit a zenekar hangszeresei visznek a Geoff Tate helyére állított Todd La Torre énekessel. Scott Rockenfield dobos szerint egyenesen az utóbbi másfél évtized legerősebb Queensryche produkciója várható tőlük jövőre.

„Máris tonnányi koncertet kötöttünk le egész jövő évre”, magyarázta Rockenfield egy seattle-i rádiónak. „És van egy új lemez is, amit hamarosan befejezünk, ez most a terv. A zenekaron belül fantasztikus a kommunikáció, ami jó ideje nem volt jellemző. A Parkerrel és Todd-dal létrehozott új környezetben mi írjuk a teljes zenét, és talán az utóbbi tizenöt év legjobb Queensryche anyaga jelenhet majd meg. A legjobban talán az jellemzi az albumot, hogy úgy szól, ahogy a Queensryche-nak szólnia kell. És ez szintén jó ideje nem volt jellemző…”

Todd La Torre megerősítette a dobos szavait. „Abból, amit hallottam az eddig elkészült dalok közül, a zene súlyosabb lesz, mint az utolsó néhány Queensryche albumon, de lesznek benne lágyabb elemek is. Progresszív anyag készül, és a Queensryche mindig is erről szólt. Nyilván mindig lesznek emberek, akik gyűlölködnek, de mindenki azt mond, amit akar. Én azonban nem vagyok ilyen. És úgy tapasztaljuk, a többség nagyon nyitott. A lemezen lesznek kommerciális dolgok is, ami megfoghatja a fiatalabb generációkat, a tizenhat, tizennyolc, húszéves korosztályt, és olyasmik, amiket az idősebb, keményvonalas Queensryche rajongók várnak tőlünk, és megtalálják bennük, amit oly régóta hiányoltak.”

Kíváncsian várjuk. Vagy nem is tudjuk már.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 theli 2012-10-29 20:39
Egy jó Queensryche-ra szüksége van a világnak. Várjuk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.