Shock!

január 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Queens Of The Stone Age: mint az óramű

...Like Clockwork címmel jelenik meg júniusban a Queens Of The Stone Age új nagylemeze, amely már egy új kiadónál, a Matador Recordsnál lát majd napvilágot, miután Josh Homme-ék és az Interscope útjai elváltak egymástól.

A …Like Clockwork lemez elsőszámú vendége Dave Grohl, aki az egész lemezt feldobolta, de rajta kívül Elton John, Trent Reznor, Mark Lanegan, Nick Oliveri és a The Scissor Sistersből ismert Jake Shears is felbukkan majd az egyes dalokban. A banda weboldalán már pár részlet is fellelhető az új szerzeményekből.

Grohl Joey Castillo dobos távozása miatt vállalta be, hogy feldobolja a régi haverok új nagylemezét. A Foo Fighters főnöke utoljára a 2002-es Songs For The Deaf albumon dobolt a csapatban, de azóta volt egy közös projektlemeze is Josh Homme-mal és a Led Zeppelin basszer John Paul Jonesszal Them Crooked Vultures néven. Az azonban már biztos, hogy Grohl nem indul turnéra a Queens Of The Stone Age-dzsel.

A csapat utoljára 2007-ben adott ki sorlemezt Era Vulgaris címmel. Josh Homme-ék júniusban a soproni VOLT Fesztiválon is fellépnek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.