Shock!

február 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Pyromantic néven zenél tovább a Sixx: A.M. kétharmada

Mivel Nikki Sixx jelenleg nem nagyon akar aktívan zenélni, a Sixx: A.M. projekt két másik tagja, James Michael és Dj Ashba új formációt alakított. A Pyromantic első albuma még idén megjelenik.

0212pyromantic

Pyromantic néven fut az a projekt, amellyel James Michael énekes és DJ Ashba gitáros, azaz a Sixx: A.M. kétharmada jelenleg foglalkozik. A formáció első nagylemeze valamikor még 2018-ban jelenik meg. „Szövegileg nagyon mély a dolog, de más témákról énekelünk, mint a Sixx: A.M.-ben", mondja Michael. „Ami pedig a hangzást illeti, kurva súlyos a zene, de benne vannak ezek a nagyon-nagyon popos dallamok is. Szóval csak annyit mondhatok: tudom, hogy szeretni fogjátok. Bizonyos daloknál különlegesebbet még nem is hallottam." „Amikor belefogtunk a Pyromantic-be, egyetlen megkötést tettünk: hogy valami újszerű, friss hangzást teremtünk", teszi hozzá Ashba. „Így aztán a megszólalásunk mindenkitől eltér. Valami nagyszerű elegyre törekedtünk a dance, a rock és a pop között. Ha mindezt összevegyíted, nagyjából megkapod, hogy szól a Pyromantic."

Mint a fentiekből is sejthető, a Sixx: A.M. jelenleg határozatlan ideig szünetet tart, de ez nem meglepetés: Nikki Sixxnek jelenleg esze ágában sincs zenekarozni, élvezi az egyéb projekteket.

 

Hozzászólások 

 
#6 Martin 2018-02-14 02:44
"dance, a rock és a pop között. Ha mindezt összevegyíted, nagyjából megkapod, hogy szól a Pyromantic"

Sajnos tudom:Szarul.
Már előre hallom azt az "újszerű, friss hangzást" ami pontosan olyan lesz mint a mainstream rádiós hülyeségek 99%-a, csak egy jó énekessel és gitárossal...Miért nem elég nekik a rock? Vagy max. a Pop-rock, miért kell a Dance?
Ismeritek James Michael (egyébként kurva jó) Learn to hate you dalát? Na, kb az várható csak minimális rockosítással, amolyan laza Papa Roach, Nickelback módban ahogy a Sixx A.M-ben is, csak itt még nyakon is öntik egy kis Maroon 5-val meg Fun-nal.
És mielőtt bárki belém kötne gyorsan leírom hogy azt kívánom ne legyen igazam, de nekem az uccsó Sixx A.M. albumok után valahogy nagyon ez a kép jön le róluk...Azért ott már nem egy dal volt olyan amiben ez a dance-es hülyeség dominált a rockzene helyett.
Idézet
 
 
+1 #5 Bólogató kutya 2018-02-12 23:44
Kár, hogy Sixx távol marad, a legutolsó dupla Prayers igencsak jól sikerült. Én is kíváncsi vagyok, mire jutnak nélküle.
Idézet
 
 
+8 #4 Generic Jingle 2018-02-12 19:39
A Sixx: A.M. kétharmada a Fourr: A.M., nem?
Idézet
 
 
+1 #3 Horváth Attila 2018-02-12 18:25
Izgalmasan hangzik. Mindenképp vetek majd rá egy pillantást.
Idézet
 
 
+3 #2 Bon Jovi 2018-02-12 17:31
Ez nem lehet rossz!
Idézet
 
 
-5 #1 Tom 2018-02-12 09:04
Nem nagyon érdekel a dolog, de gondoltam a névhez muszáj gratulálnom...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.