Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nikki Sixx: „Nem hivatalosan nyugdíjaztam magam”

0627nikkiNoha nála alapvetően soha nem lehet tudni semmi biztosat, Nikki Sixx valamiféle nyugdíjazást emleget egy friss nyilatkozatban. A Mötley Crüe volt főnöke nemrég komoly műtéten esett át, és belátható időn belül biztosan nem akar koncertezni.

Áprilisban komoly, kétórás csípőműtéten esett át Nikki Sixx, aki azóta is otthon lábadozik, és most egy facebookos posztban válaszolt a rajongóknak az egészségi állapotát firtató kérdésekre – ám nem feltétlenül azt, amit a többség vélhetően hallani akart. „Az elmúlt negyven évben különböző zenekarokkal jártam a világot, most pedig nincsenek közelebbi turnéterveim, kivéve, ha hirtelen nem bírok magammal, vagy netán tényleg összefutok valaki-valami tényleg inspirálóval", írta Nikki, aki idén decemberben már 59 éves lesz. „Mióta itthon vagyok, éjjel-nappal zenét írok, felvételeket készítek másokkal, ének-, basszusgitár- és gitárleckéket veszek, és a fényképezésre koncentrálok. A pénz számomra sosem volt fő szempont, és most sem az. Ahogy esik, úgy puffan. Szóval szerintem nem hivatalosan nyugdíjaztam magam, vagy kámforrá váltam. Jó érzés, hogy száz százalékban a feleségemnek és a gyerekeimnek szentelhetem magam."

Nikki persze – ahogy mondta is – nem a babérjain ül: hamarosan új kiadványokkal jelentkezik a Sixx: A.M.-mel, folytatja sikeres Sixx Sense rádióműsorát, de dolgozik két könyvön és egy tévéműsoron is, illetve a Netflixszel közösen nagyban dolgozik a The Dirt és a The Heroin Diaries mozgóképes verzióin. „Szóval igen, nyugdíjaztam magam, haha!", írta.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.