Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Prophets Of Rage: egy zenekarban Morello, Commerford, Wilk, Chuck D és B-Real?

0518porIsmét közösen zenélhet a Rage Against The Machine és az Audioslave hangszeres szekciója. A hírek szerint Tom Morello, Tim Commerford és Brad Wilk egy Prophets Of Rage nevű formációt indított el, amelyben két ikonikus rapper, Chuck D és B-Real áll majd a fronton.

Noha a Rage Against The Machine felületein belinkelt ProphetsOfRage.com weboldal beindítása, a beszédes #TakeThePowerBack hashtag és pár Los Angelesben kihelyezett óriásplakát elég alaposan beindította a rajongók fantáziáját, a belsős források szerint szó sincs róla, hogy a 2011 óta inaktív rapmetal-legenda aktivizálná újra magát idén nyáron. Ehelyett azonban másról van szó. „Ez nem Rage-újjáalakulás lesz, hanem valami sokszínűbb", mondta egy zenekarhoz közeli informátor a Rolling Stone-nak. „Sok mozgó alkatrészről van szó, és egy sor izgalmas hírt jelentenek majd be."

Az Amplify értesülései szerint a Prophets Of Rage-ben a Rage Against The Machine – és az Audioslave – hangszeresei, azaz Tom Morello gitáros, Tim Commerford basszer és Brad Wilk dobos egyesítik erőiket két legendás rapperrel, a Public Enemyből ismert Chuck D-vel, illetve B-Reallel a Cypress Hillből. Utóbbi neve már akkor is felmerült esetleges RATM-frontemberként, amikor annak idején Zack De La Rocha először távozott a bandából a 2000-es évek elején. Az új zenekar állítólag mindhárom alapformációtól játszik majd dalokat, arról azonban egyelőre nem tudni, írnak-e saját szerzeményeket.

A hivatalos bejelentés május 31-én várható, és a zenekar állítólag már június elején játszik két koncertet Los Angelesben, először a Whisky A Go Góban, majd a Hollywood Palladiumban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.