Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Powerflow: egy csapatban Christian Olde Wolbers, Billy Graziadei és Sen Dog

1204cowÚj zenekart alapított Christian Olde Wolbers. A Powerflow soraiban ráadásul nem is akárkik szegődtek a Fear Factory volt basszusgitárosa, majd gitárosa mellé...

Doc Coyle The Ex Man című podcastjében vendégeskedett Christian Olde Wolbers, aki a legsikeresebb érában a Fear Factory basszereként szolgált, majd Dino Cazares távozása után éveken át gitárosként és fő dalszerzőként is dolgozott a bandában. Dino és Burton C. Bell újonnani egymásra találása után Christian egy Arkaea nevű projektben játszott tovább Raymond Herrera dobossal, de ez már a múlt, jelenleg egy Powerflow nevű zenekarban nyomul. „Épp most fejeztem be egy lemezt Sen Doggal a Cypress Hillből: van benne hardcore, metal és hip-hop is, és valami tizennégy dalt írtunk", mondta a műsorban. „Hamarosan meg is jelenteti, és remélhetőleg sikerül majd pár turnét is összehozni. A zenekar neve Powerflow, és Sen Dog mellett a további tagok Rogelio Lozano a downset.-ből, Billy Graziadei a Biohazardból, jómagam, illetve Fernando Schaefer. Ő egy brazil zenekar, a Worst dobosa, fantasztikus muzsikus. Szó van róla, hogy a Prophets Of Rage jövő évi turnéján nyitóbandaként játszhatnánk Tim Commerford csapata, a Wakrat mellett."

A beszélgetésben természetesen szóba került egy esetleges Fear Factory-reunion is a klasszikus felállással. „Még mindig úgy érzem, hogy kis esély akár lehet is rá. Némi kis kommunikáció már van közöttünk, de nem Raymond és én osztjuk a lapokat. Szóval nekik kell megkeresniük bennünket, és azt mondaniuk, hogy oké, hozzuk össze a dolgot, tegyük helyre ezt az egészet..."

 

Hozzászólások 

 
+12 #1 miso 2016-12-04 12:32
FF+Bio+Downset +C Hill ?

Brutál jól hangzik:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.