Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Portnoy a Dream Theaterről: „Nem vágyom rá, hogy visszatérjek hozzájuk”

0802mpJelenleg épp Dream Theater-dalokat játszó Shattered Fortress projektjével koncertezik Mike Portnoy, aki ezt követően többé nem akar volt zenekara repertoárjából szemezgetni. Sőt, mint egy friss interjúból kiderült, visszamenni sem feltétlenül vágyik ma már…

Shattered Fortress nevű projektjével koncertezik ezekben a hetekben Mike Portnoy, amely alapvetően a Dream Theater híres 12 Step Suite dalfolyama köré építi műsorát, de fellépéseiken további Dream-dalok is előkerülnek, amelyeknek annak idején Mike írta a szövegét. A csapat tagjai Portnoy mellett Eric Gillette gitáros (The Neal Morse Band), illetve a Haken szinte teljes hangszeres szekciója, vagyis Connor Green basszer, Diego Tejeida billentyűs, Ross Jennings énekes, illetve Richard Henshall és Charlie Griffiths gitáros. A dobos a mostani bulikat követően elméletileg nem akar már többet Dream-dalokat játszani, és mint egy friss interjúban elárulta, már nem is nagyon akar visszamenni ex-társaihoz.

„Általában kikerülöm ezeket a kérdéseket, de most válaszolok”, felelte Mike a Rockhoknak, amikor arról faggatták, biztos-e benne, hogy soha többé nem áll majd színpadra a Dream Theaterrel. „Őszintén szólva az ő térfelükön pattog a labda. Nem vágyom rá, hogy visszatérjek hozzájuk, nem olyasmi ez, amire mindenáron lesném az alkalmat, vagy feltétlenül meg akarnám csinálni. Nagyon elégedett vagyok azzal a nyolcvanhét zenekarral, amelyben jelenleg játszom, szóval nincs is szükségem rá. De a rajongókért megtenném, mert nagyon szentimentális ember vagyok, így aztán sosem zárnám be teljesen az ajtót. Innentől kezdve rajtuk múlik. De ha az esélyekre vagy kíváncsi, azt mondanám, ne fogadj arra, hogy összejön, mert nagyon jól ismerem őket, és nem olyan emberek, akik szeretnek visszafelé tekintgetni. Bár most éppen ugye az Images And Wordsszel turnéznak, de hát ez az ő döntésük. De mindig egy telefonhívásnyira vagyok. Tényleg bármelyik régi zenésztársammal játszanék ismét: velük, a Transatlantic tagjaival, az OSI-jal… Mint mondtam, szentimentális ember vagyok, nem pedig haragtartó. Az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember ellenségeskedjen másokkal, én is mindig mindenkinek megbocsátok. Szóval az ajtóm nyitva áll, de mint említettem, nem olyasmi ez, amit várnék, vagy mindenáron össze akarnám hozni. Akkor sincs semmi, ha sosem jön össze, mert a Shattered Fortress-koncertekkel most szépen lezárom a történetet. Ha így ér véget a sztori, jó érzéssel engedem útjára, és szerintem a rajongók felé is megfelelő ez a befejezés. Ha pedig vár még rám valami a jövőben ebben az ügyben, övék a pálya, bármikor felhívhatnak…”

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Korpusz 2017-08-02 14:49
Nem vágyik rá, de az első hívásukra rohanna vissza...
Idézet
 
 
-1 #1 kimondomhelyetted 2017-08-01 06:45
faszt nem
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.