Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Phil Campbell Lemmy haláláról: „Még most is a sokk hatása alatt állok”

1129philMikkey Dee viszonylag aktívan töltötte az elmúlt egy hónapot, nyilatkozgatott, fellépett egy-két megemlékezésen is, és már tudjuk, hogy hamarosan a Thin Lizzyben láthatjuk viszont. Phil Campbell, a Motörhead gitárosa azonban most adta első interjúját Lemmy halála után, és mint elmondta, még nem tudott napirendre térni a történtek felett.

„Még most is a sokk hatása alatt állok", mondta Phil Chris Jericho podcastjében. „Ahogy Slash is mondta nekem, Lemmy fix pont volt. Mindig jelen volt az életünkben. De legalább mindent úgy csinált, ahogy akart. Nagyon büszke vagyok rá. Úgy élt, ahogy élni akart, és csak nagyon kevés ember létezik, akinek ez száz százalékosan összejön. A temetését megnéztem, de semmi mást. Cikkeket sem olvastam, mert még mindig nagyon nehéz nekem ez az egész. Majd ennek is eljön az ideje, de az még sokára lesz. Párszor már összeomlottam, a feleségem pedig mindig mondja, hogy gyerünk, Phil, lépj tovább. De most már a turnéra pakolnék. Kéthetente mindig eltűntem három hétre..."

A gitáros szerint Lemmy ugyan felvetette neki, hogy a Motörhead akár azután is mehetne tovább, hogy ő már nincs, de Campbell szerint ilyesmi fel sem merülhet. „Lem mondta, hogy nem szeretné, ha bármi is az utamba állna, de Motörhead néven soha semmi nem futhat többé. Ez biztos. Sosem vetemednék ilyen tiszteletlenségre.. Lem nélkül nincs Motörhead."

Philtől azt is megkérdezték, mi fog neki a legjobban hiányozni. „Mindig én aludtam odafent, ő meg lent, és amikor éjszaka lejöttem vécére, vagy akármiért, mindig ott ült az asztalánál. Ezek az éjszakai beszélgetéseink nagyon fognak hiányozni. Az is hiányzik, hogy simán csak közöljem vele, hogy kibaszott hangosan, túl hangosan játszik a színpadon. Tekerd már le, te seggfej! Ő meg: miről beszélsz, te hangosabb vagy nálam! Előbb te vedd halkabbra! Én meg: nem, bazmeg, te! Briliáns volt..."

Campbell hamarosan belefog egy szólóalbum munkálataiba, de egyelőre még nem tudni, mikor lehet ebből valami. Az interjút készítő Jericho mellett a lemezen valószínűleg Rob Halford is vendégszerepel majd.

 

Hozzászólások 

 
+45 #1 Ary 2016-02-05 15:21
Sajnálom Philt is, hogy elveszítette a legjobb barátját. Nem lehet könnyű neki.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.