Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pestilence: februárban budapesti koncert, márciusban új album

Hadeon címmel, márciusban jelenik meg a Pestilence új nagylemeze. A zenekar jövő év elején Budapesten is fellép, de a koncert az első négy album anyagára koncentrál majd.

1022mameli

pestilence_cA Hammerheart kiadónál jelenteti meg új albumát a holland Pestilence. A Hadeon kiadása márciusban várható, és már a nyolcadik lesz a sorban Patrick Mameli bandájától, a legutóbbi újjáalakulás óta pedig az első. A zenekar ezúttal tizenhárom ízig-vérig death metal stílusban fogant dalt írt, amelyek az előzetes ígéretek szerint az old school Pestilence világát kombinálják a tőlük megszokott progresszív elemekkel, a gyilkos produkciós munka pedig a régi és az új rajongóknak egyaránt tetszeni fog. A csapat soraiban Mameli mellett jelenleg Santiago Dobles gitáros (Aghora), Septimiu Hărşan dobos (Disavowed) és Tilen Hudrap basszer játszik. A Pestilence legutóbbi lemeze 2013-ban jött ki Obsideo címmel.

A banda jövő év elején esedékes turnéja ugyanakkor még nem a Hadeonról szól majd: a zenekar ezeken a bulikon kizárólag klasszikus első négy albumáról, az 1988-as Malleus Maleficarumról, az 1989-es Consuming Impulse-ról, az 1991-es Testimony Of The Ancientsről és az 1993-as Spheresről játszik majd. A magyar koncert február 18-án lesz a Dürerben a brazil Rebaelliun vendégeskedésével. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.