Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pavarotti egykori iskolájában tanult a Turilli-féle Rhapsody új énekese

A Trick Or Treatből ismerős Alessandro Conti lett a Luca Turilli’s Rhapsody énekese, akit a gitáros a lehető legjobb választásként jellemzett. Az énekes nagyon izgatott a lehetőség miatt, és alig várja, hogy élőben is bizonyíthasson a rajongóknak.

„Alessandro már hónapok óta az énekesünk, de úgy akartuk bemutatni, ahogy megérdemli: a hangján keresztül!”, mondja az új torokról Turilli. „Olyan énekest kerestünk, aki képes sokféle módon, sokféle színnel énekelni. Alessandro a lehető legjobb választás volt. Nagyon magas fekvésekben is képes énekelni, de van benne egyfajta operás megközelítés is, ami egyből megkülönbözteti másoktól. Modenában tanult első tenornak, méghozzá a Corale Lirica Rossiniben, ahol annak idején a hatalmas és feledhetetlen Luciano Pavarotti is.” Conti szerint az „epikus” jelző nem elég kifejező ahhoz, hogy érzékeltesse, mi is várható a banda hamarosan érkező Ascending To Infinity albumtól, ami június 29-én kerül a boltokba. Az énekes természetesen boldog a lehetőség miatt, és alig várja a turnét.

Az Ascending To Infinity nagyjából 65 percnyi zenét tartalmaz, a két extra dalt rejtő bónuszolt verzió pedig 75 percet. A szimpla változat dallistája az alábbi:

01. Quantum X
02. Ascending To Infinity
03. Dante's Inferno
04. Excalibur
05. Tormento E Passione
06. Dark Fate Of Atlantis
07. Fantasia Gotica
08. Clash Of The Titans
09. Of Michael The Archangel And Lucifer's Fall
I. Alma Mundi
II. Fatum Mortalis
III. Ignis Divinus

A zenekar ősztől turnézni is szeretne majd a dalokkal.

A múlt augusztusi Fezenen is fellépett olasz szimfo-metalosok tavaly nyár végén jelentették be két részre szakadásukat: a bandából kilépett a zenei agyként elhíresült Luca Turilli gitáros és Patrice Guers basszusgitáros, akik Luca Turilli’s Rhapsodyként folytatják tovább. A megmaradt Rhapsody Of Fire magja, azaz Alex Staropoli billentyűs, Fabio Lione énekes, Tom Hess gitáros és Alex Holzwarth dobos nemrég utóbbi öccsét, Olivert igazolták le Guers helyére basszernek, és Roberto De Micheli csatlakozása révén ismét teljes lett az idén rendszeresített kétgitáros felállás.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.