Shock!

szeptember 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paul Bostaph is csatlakozott Shermann és Locicero thrash projektjéhez

Paul Bostaph lett a Hank Shermann és Craig Locicero nevével fémjelzett Demonica projekt új dobosa. A Mercyful Fate és a Forbidden gitárzsenijei 2013-ban mindenképpen meg szeretnék jelentetni a thrashes irányon mozgó zenekar második nagylemezét.

A Demonica első lemeze 2010-ben jelent meg Demonstrous címmel, és az a Mark Hernandez dobolt rajta, aki akkoriban a Forbiddenben is játszott, ezekben a napokban pedig épp a Testament európai turnéján áll helyt Gene Hoglan posztján. Mivel Hernandez tavaly ősszel meglehetősen kurtán-furcsán távozott a Forbiddenből, ami miatt a zenekarnak le kellett mondania egy jó előre leszervezett, pont a Demonicával közös európai turnékört (beleértve ebbe egy magyar állomást is…), érthető, hogy a második albumot már nem vele szeretnék elkészíteni. Az már más kérdés, hogy így a hasonlóan megbízható és kiszámítható Paul Bostaph került a dobcucc mögé, akiről könnyebb lenne felsorolni, melyik thrash zenekarokban nem dobolt még, mint ahol igen, ezért ezzel inkább nem is próbálkozunk. A lényeg annyi, hogy jövőre akár már ki is jöhet a formáció második lemeze.

„Hank márciusig elfoglalt, és azt szeretné, ha én írnám meg a lemez nagyrészét Marc Grabowski basszerrel és Paullal”, mondta a Blabbermouthnak Locicero. „Elkezdtem gyártani a riffeket, és most itt tartunk. Mindenképpen szeretném, ha Hank is beszállna a melóba, így lassú tempót diktálok magamnak. A következő pár hónapban úgyis a másik csapatomra, a Spiralarmsra koncentrálok, hiszen ott van a szívem.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.